ETERIČNO OLJE IZ STORŽA SIBIRSKE CEDRE Povečaj

ETERIČNO OLJE IZ STORŽA SIBIRSKE CEDRE

4466

Nov izdelek

Rok uporabnosti do konca Oktobra 2022!!

100%  naravno eterično olje iz iglic sibirske cedre. Sibirska cedra je ena izmed najbolj bogatih fitoncidnih iglavcev. Krepi proces obnovitve telesa ter energije, prispeva  pri obnavljanju moči po boleznih in prekomernih obremenitvah. S stalno uporabo teh olj se okrepi obramba telesa,  prispeva k sproščanju živčno imunskega sistema. Na splošno je izboljšanje dobrega počutja in zdravja telesa.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

9,75 €

Na seznam želja

Več podatkov

100% Naravna eterična olja-STOŽČA

Pridobivajo z vodno ali parno destilacijo iz različnih delov rastline (stebla, iglic listja, smole in korenin).  Je vir naravnih vitaminov in mineralov. Eterično olje prispeva k obnovi energije, povečuje moč po bolezni in prevelikih obremenitev. S konstantno uporabo olj se poveča obrambna moč telesa in  prispeva k sproščanju živčno-imunskega sistema.  Uporabljali so ga že pred 4500 leti p. n. š. za parfume, prijetne arome in v medicinske namene. Edinstvene mešanice eteričnih olj izvirajo iz najboljših rastlin na svetu, brez kemičnih ali sintetičnih dodatkov skrbno pripravljena, da se ohrani celovitost rastlin.

Odlično za sprostitev po napornem ali stresnem dnevu.

Zaradi  blagodejnih učinkov se jih dodaja v najrazličnejše izdelke, ker imajo za razliko od umetnih parfumskih olj svež-zeliščni vonj.

  • za domače izdelovanje izdelkov
  • v šampone, balzame
  • kreme ipd

Eterična olja so namenjena za uporabo tudi pri:

  • Aromaterapijah 4-7 kapljic olja na 15m2 sobne površine. 
  • Vdihavanju s paro 3-4 kapljice olja na 1liter vroče vode. Pokrijte brisačo čez glavo in dihajte približno od 3-5 minut.
  • za odišavljenje prostorov
  • v parnih kopeli 4-7 kapljic olja v kopel za preprečevanje prehlada, priporočeno za ljudi obolelim za artritisom, revmatizmom.
  • savnah 2-5 kapljic olja na 200-300g vode.
  • ali za masažo.

Izdelek- 10ml steklenička s prijetnim vonjem iglavcev.Če potrebujete kakršnokoli pomoč, dodatne storitve ali dodatne informacije o tem izdelku ali če ste morebiti našli kakšne pomanjkljivosti v predstavitvi tega izdelka, ali če nam boste želeli sporočiti karkoli drugega, smo vam na voljo na našem spletnem naslovu: barbara@mariks.si

Path: > ETERIČNO OLJE IZ STORŽA SIBIRSKE CEDRE

30 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji