ZBIRKA ZVENEČE CEDRE RUSIJE, VII./2 OBREDI LJUBEZNI Nova civilizacija 2. del Povečaj

ZBIRKA KNJIG ZVENEČE CEDRE RUSIJE, VII./2 OBREDI LJUBEZNI Nova civilizacija 2. del

8811

Nov izdelek

ZBIRKA ZVENEČE CEDRE RUSIJE, VII./2 OBREDI LJUBEZNI Nova civilizacija 2. del

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

22,76 €

Na seznam želja

Več podatkov

OBREDI LJUBEZNI Nova civilizacija 2. del

Sporočila puščavnice Anastazije so se dotaknila mnogo ljudi, obudila pristen odnos do narave, do spoštovanja pravirov. Lepo je videti cvetoča rodovna posestva tudi v Sloveniji in večjo ozaveščenost ljudi k soustvarjanju lepšega sveta.

Izšla je nova knjiga iz zbirke Zveneče cedre Rusije, Nova civilizacija, VII.KNJIGA 2.del, Obredi ljubezni avtorja Megre Vladimirja.

Pojasnilo založnice

Pojasnilo glede številčenja: sledili smo zahtevam ruske založniške hiše Zveneče cedre Rusjie in knjigo oštevilčili po njihovih zahtevah; jeseni sledi še X. knjiga z naslovom Anasta. Naša želja je, da bomo v naslednjih letih izdali tudi prvih osem knjig, tako, da bi bila zbirka popolna. Povpraševanje po njih je veliko. V Sloveniji je prvi založnik teh knjig pod imenom zbirka Anastasija v letih 2002 do 2006 izdal štiri knjige, po dve ruski skupaj

Knjigo je prevajala Jana Ferjan, jezikovno usklajevanje, lekturo in soprevod je prispeval Nara Petrovič, prav tako je napisal spremno besedo; korekture je naredila Judita Tkavc, knjigo pa oblikovala Nina Dekleva.

POSNETEK IZ DUHOVNEGA UTRIPA

Path: > > > ZBIRKA KNJIG ZVENEČE CEDRE RUSIJE, VII./2 OBREDI LJUBEZNI Nova civilizacija 2. del

1 drugi izdelek v isti kategoriji:

Komentarji

Related articles on blog