ČAROBNOST CEDRINEGA DREVESA

180030

Nov izdelek

Čarobnost cedrinega drevesa

Sibirska cedra je neverjetno drevo! Navedba tega drevesa najdemo že iz časa starodavnih druidov. Kosi tega drevesa so sposobne ozdraviti, obnoviti uničeno biopolje. Cedra pomaga pri lajšanju utrujenosti in stresa. Drevo cedre je bilo prav tako večkrat opisano tudi v svetem pismu kot zdravilno in očiščevano drevo. Na podlagi vseh teh informacij lahko sklepamo, da tudi v naši dobi tehnoloških inovacij v veliki meri potrebujemo to čarobno in močno drevo saj  zagotavlja ljudem energijo in izboljšuje njihovo zdravje.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

21,98 €

Na seznam želja

Več podatkov

Amulet Sibirske cedre

Pridobivanje energije iz Cedrinega drevesa pomeni, da dobite energijo od narave same.
Medtem, ko ga nosite, lahko opazite, da se barve spreminjajo od zelene do temno sive . Kar pomeni, da vibrirajo in ustvarjajo blagodejne vibracije predvsem na energetskem toku in kažejo neposredni začetni trenutek, ko se povežemo z amuletom.

Po navodilih Anastasije iz knjig zbirke Zveneče cedre Rusije je takrat, ko si nadenemo obesek, treba upoštevati  troje:

  1.        Moramo si želeti, da se košček cedre vključi v informacijski sistem našega telesa,
  2.        Bosi moramo stati na travi,
  3.         Obesek moramo z dlanjo leve roke pritisniti k razgaljenim prsim;
  4.        Nadaljnji nasvet : Če uporabljamo kemična sredstva za umivanje telesa, odsvetujemo nošenje amuleta med   tuširanjem in kopanjem. Po umivanju si amulet nadenemo in ga ponovno pritisnemo z levo roko, ter si zaželimo ponovno vključitev v informacijski sistem.

Amulet je  izdelan iz praznih oreščkov. lahko jih nosite bodisi na vratu ali na zapestju.

Ko nosimo amulet, imamo pri sebi odličnega prijatelja ki nam je na voljo vedno, kadar smo na tleh, brez energije, slabe volje, pod stresom ali si enostavno zaželimo boljšega počutja. Amulet pogladimo tako, da postavimo palca leve in desne roke pod njega  (na strani obrnjeni k prsim) in ga nežno z ostalimi prsti gladimo prižetega čim bližje telesu. Tako skozi naše telo steče shranjena energija amuleta, ki nas krepi in nas povezuje v informacijski krog vesolja, ki nas ves čas obkroža. Le mi smo namreč tisti, ki vanj nismo vedno vključeni, kar v današnjem svetu ni nič čudnega.

Cedrina masažna krema s čago

Masažna cedrina krema s čago,  izboljšuje obrambni mehanizem kože in spodbuja njeno delovanje. Namenjena za nego obraza, odlična za vse tipe kože posebej priporočljiva za suho in razdraženo kožo. Preprečuje in odstranjuje bele mozoljčke, črne mozoljčke, ogrce in razvoj aken. Med masažo zmanjšuje boleče občutke in je primerna za zdravljenje poškodb ter prispeva k sproščanju vnetnih procesov, ki so v pomoč pri slabem mišičnem tonu.

Primerna za vse tipe kože odraslih in otrok,  posebej priporočljiva za športnike.

Paket vsebuje

1x Amulet sibirske cedre na verižici iz oreščkov

1x Cedrina masažna krema s ČAGO.

Škatla je simbolična!

Vsebina paketa

Path: > > > ČAROBNOST CEDRINEGA DREVESA

5 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji