POLOZHOK - TKANINA PREPOJENA S PROPOLISOM IN ČEBELJIM VOSKOM

66421

Nov izdelek

POLOZHOK - Tkanina prepojena s propolisom in čebeljim voskom

Več podatkov

8,12 €

Na seznam želja

Več podatkov

POLOZHOK-TKANINA PREPOJENA S PROPOLISOM IN ČEBELJIM VOSKOM

Bombažna tkanina se priporoča za uporabo kot dezinfekcijsko in dišavno sredstvo v kopelih, savnah ali stanovanjskih površinah , saj ima močne fitoncidne lastnosti. Polozhok - kos bombažne tkanine, ki je namenjena za zaščito čebeljega panja v primeru neugodnih razmer. Čebele v svojem življenskem ciklu impregniranajo to bombažno tkanino s svojim čebeljim propolisom in čebeljim voskom. Kot naravno sredstvo se, polozhok uporablja za odstranjevanje izpuščajev, peg, bradavic. Uporablja se površinsko na obolelih mestih. Delujeprotivnetno na lokalne srbečice. Primeren je tudi po opeklinah ali močnih rdečicah zaradi sonca. Za zdavljenje opekline se na kožo prvotno nanese malo masla ali hladno stiskano olje da se vpije in nato se pripravi Polozhok kot prevez , rahlo poparjen in zagret da se čebelji vosek začne topiti in odlično učinkovati. Na tak način preprečimo mehurje in luščenje kože.

Načini uporabe:

Za razkuževanje in aromatiziranje zraka:

polozhokova učinkovitost se okrepi z zmernim segrevanjem.

Za vdihavanje:

polozhok postavimo čez posodo z vrelo vodo, z voskom in propolisom obrnjenim stran od pare, torej navzgor. Vdihujte nežno in se izogibanje prevročim in intenzivnim sajam, ki vam lahko opečejo dihalne poti; treatman je primeren za 10 minut inhaliranje.

Za splošno uporabo:

polozhok narežemo na kose želene velikosti in pripravimo kot toplo prekrivalo s uparjevanjem ( brez namakanja v vodo) ali drugo brisačo oz. blagom v katerega položimo Polozhok da se zagreje, tako pripravljenega položimo in ovijemo na obolelo mesto kjer deluje s supervsiljivim učinkom.

Za lokalno terapevtsko uporabo:

polozhok postavimo čez posodo z vrelo vodo, z voskom in propolisom obrnjenim stran od pare, torej navzgor. Polozhok deluje na prizadeta območja s supervsiljeno penetracijo globoko v kožno tkivo, dodatno ovijte Polozhok s plastično folijo ali s kompresijsko gazo, čez pa toplo krpo ali vato da se celotno prizadeto območje ogreva saj s segrevanje Polozhok deluje učikovitejše. Primerno za tretman 30 - 40 minut.

Polozhok je primeren za večkratno uporabo saj njegova intenzivnost vztraja dokler je prisoten vonj. Polozhok po vsaki uporabi presušimo na zraku, da ni več prisotne vlage ali vode.

Če potrebujete kakršnokoli pomoč, dodatne storitve ali dodatne informacije o tem izdelku ali če ste morebiti našli kakšne pomanjkljivosti v predstavitvi tega izdelka, ali če nam boste želeli sporočiti karkoli drugega, smo vam na voljo na našem spletnem naslovu: barbara@mariks.si

Path: > > > POLOZHOK - TKANINA PREPOJENA S PROPOLISOM IN ČEBELJIM VOSKOM

11 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji