MILO/PILING Z LUPINAMI OREŠČKOV ZA TELO, 80g

66392

Nov izdelek

Rok uporabnosti do konca Novembra 2022!!
Milo z lupinami oreščkov za TELO, 80 g

Predstavljamo vam vrsto naravnih mil, iz cedrovega olja, ki pomagajo skrbno in učinkovito skrbeti za kožo saj zaradi organskih sestavin povrne elastičnost in spodbuja obnavljanje kože.

Vsa mila so izdelana ročno, da se ohrani vsa energija, spoštovanje do narave in ljubezni do dela in prav vsak kos mila nosi to toploto.


Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

6,15 €

Na seznam želja

Več podatkov

Milo z lupinami oreščkov (za piling)

Metoda *hladnega stiskanja milo ohranja vse svoje naravne elemente (vitamini, fosfolipidi, aminokisline) vsebovane iz naravnih in eteričnih olj.

Zaradi rastlinskih olj,  milo

  • ohranja, varuje, mehča, vlaži kožo in podpira sposobnost obnavljanja kože.
  • Zmes eteričnih olj dobrodejno vpliva na kožo,
  • izboljšuje obrambni mehanizem kože,
  • spodbuja njeno delovanje in zadržuje vlago v koži
  • odtranjuje mrtve kožne celice in oži pomaga dihati
  • deluje blago, antiseptično, dezinfekcijsko
  • obnavlja naravno ravnovesje pH
  • Primeren za vse tipe kože, še posebej priporočljivo za suho in razdraženo kožo.

Naravno, blago zaščitno milo namenjeno za vsakodnevno prhanje celotnega telesa in obraza s pomirjevalnim in prodornim vonjem cedre. Primerno za vsakodnevno uporabo. Samo za zunanjo uporabo. Milo se v stiku z vodo speni v gladko in gosto peno, ki kožo nežno očisti in je ne izsuši. Sveža lesna dišava na koži pusti sledi aromatičnih not cedre.

* Hladno - kar pomeni, da se ne segreje nad 40 stopinj , in zato ohrani vse svoje naravne elemente.

Po uporabi priporočamo, da se milo odloži v odcejevalnik ali mesto, kjer se lahko dobro osuši, saj je popolnoma naravno in zelo topno v vodi.

Ne vsebujejo agresivnih kemičnih spojin kot so: parabeni, sls, sintetičnih  barvil, konzervansov ali živalskih maščob. Razen za eno vrsto mila, ki je na osnovi kravjega mleka- (MILO IZ MEDU IN MLEKA ZA ROKE IN TELO).

Pridelava: Pri olupljenih oreščkih, ostanejo prazne lupine in dobijo stranski proizvod katere uporabijo pri izdelavi mila.

Sestava: Milo je narejeno iz medu in zelišč, naravnih rastlinskih olj: kokosovega olja, palme, kakavovega masla, cedrovega olja,  mandljevega olja in karitejevega masla, lupin cedrovih oreščkov, eteričnih olj (cedra, himalajska cedra, rožmarin, evkaliptus) .

Izdelek- 80 g ploščica v kartonski embalaži.

Pozor, prosim! Barva in videz mila se lahko razlikujeta od tistega, ki je prikazano na fotografijah, in se razlikuje tudi v različnih serijah, ker to je živi proizvod ročne izdelave.

Vir: https://megrellc.com/product-category/cedar-soaps/

Če potrebujete kakršnokoli pomoč, dodatne storitve ali dodatne informacije o tem izdelku ali če ste morebiti našli kakšne pomanjkljivosti v predstavitvi tega izdelka, ali če nam boste želeli sporočiti karkoli drugega, smo vam na voljo na našem spletnem naslovu: barbara@mariks.si

Path: > > > MILO/PILING Z LUPINAMI OREŠČKOV ZA TELO, 80g

11 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji