Palo Santo - Sveti les /Paket 20 palic 120 g Povečaj

Palo Santo - Sveti les /Paket 120 g (16-20 palic)

170007

Nov izdelek

Palo Santo - Sveti les / paket približno 20-22 palic (120g)

Palo Santo ali sveti les. Eni ga obožujejo , ker odganja komarje, drugi zaradi njegovega prijetnega vonja saj ena palčka odišavi skoraj celo omaro, tretji pa preprosto zato, ker je postal hit v svetu ezoterike.

100% naravni aromatični les, bogat s smolo in čudovitimi sladkim vonjem, ki se že stoletja uporablja za čiščenje prostorov, v meditaciji, spiritualnih obredih, proti mrčesu in odstranitvi slabe energije.

Za razliko od drugih klasičnih kadil, ki popolnoma dogorijo pa je lahko Palo Santo prižgan večkrat.
Slika je simbolična.

Več podatkov

na zalogi od 01.02.2024

22,83 €

Na seznam želja

Več podatkov

PALO SANTO ali SVETI LES (iz drevesa Bursera Graveolens)

Aromatično drevo, ki raste v južni Ameriki. Posušen les, je bogat s smolo in ima čudovit sladek vonj. Njegova uporaba je znana že tisočletja najbolj pa je bil priljubljen pri Šamanih in svečenikih saj so ga uporabljali za zdravljenje raznih bolezni, čiščenju in odstranjevanju negativne energije. Zaradi svojih lastnosti pa je bil cenjen pri Inkovskih ritualih. Vonj lesa je pomirjajoč , hkrati pa oddaja močno energijo, predvsem pa povečuje meditativno stanje in spiritualno pot. Njegov dim odganja komarje in ostali mrčes. Drevo raste 40 let ko odmre je potrebno še 10 let, da je primerno za pridobivanje kadila in eteričnega olja.

Zanimivost

Palo santo ni postalo slavno in priljubljeno zaradi svoje lepote ravno obratno. To drevo mora umreti po naravni poti ne sme se sekati ali lomiti vej in več let ležati na tleh, da se v njem razvijejo eterična olja in to je tisto, kar daje lesu Palo Santo značilno aromo in močne energijske lastnosti. Obstajajo moška in ženska drevesa. Rastejo v skupinah po eno moško in osem ženskih. Ženska drevesa živijo nekje 40 do 50 let, moška pa lahko dočakajo celo 200 let!

Palčke so 100% naravne in se lahko uporabljajo kot kadilo ali čaj.

Kadilo; lahko jih položimo na oglje ali pa jih prižgemo z ognjem. Prižgite konec palice, da ustvarite plamen in ga pustite 30 do 60 sekund, nato nežno pihnite, da plamen preneha in palčka začne tleti. (Za razliko od drugih klasičnih kadil, ki popolnoma dogorijo pa je lahko Palo Santo prižgan večkrat). Palčko lahko postavite na varen prostor, polico v glinen ali kovinski podstavek. Primerne za odišavljenje prostora, meditacije, čiščenje energij in odganjanje mrčesa.

Stožci; 100% naravni , narejeni iz žagovine Svetega lesa brez umetnih lepil, kemikalij ali drugih živalskih proizvodov.

Nekaj načinov uporabe palčk in stožcev

Proti gripi, kašlju in astmi; povremo palčke Svetega lesa za 15 minut v vodi, prefiltriramo in po želji sladkamo s sladkorjem ali medu. Čaj pijemo ponoči.

Proti komarjem in ostalemu mrčesu; prižgemo palčko ali stožec v prostoru. Palčko lahko damo na oglje ali prižgemo z vžigalnikom.

Pri meditaciji ali spiritualnem obredu; prižgemo eno do dve palčki ali stožca. Če prižigamo stožce moramo imeti pravo posodo za kadilo, s primerno velikostjo odprtin, da pride do pravilnega izgorevanja. Stožec naj bi tlel od 20 do 25 minut.

Paket vsebuje približno 20-22 palic oz.  (120g)  Palo Santo.

Slika je simbolična.

Izdelek je pridobljen na okolju prijazen način, s sledenjem starodavnih postopkov brez izkoriščanja narave!
Path: > > Palo Santo - Sveti les /Paket 120 g (16-20 palic)

9 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji

Naloži

Analiza lesa Palo Santa

Analiza lesa Palo Santa opravljena strani fakultete ESPOL iz Ekvadorja.

Naloži (3.48M)

Izvozna licenca Palo Santo.

Izvozna licneca izdana iz strani urada za gozdarstvo Peru.

Naloži (995.58k)