LEPOTNI TRETMA

800010

Nov izdelek

Razvajajte vsak del svojega telesa z izbranimi izdelki iz Sibirske cedre. Ker je potrebno za kožo poskrbiti vsak dan je dar Sibirskih izdelkov zagotovo dobra izbira ali odlično darilo za vaše ljubljene.

Paket vsebuje;

  • Čistilno milo iz lupin oreščkov, ki zagotavlja čiščenje telesa, lušči odmrle kožne delce in ima učinek mikro masaže. - Kot piling.

  • Milo iz medu in mleka na osnovi oreščkov, ki koži povrne mehkobo. Redna uporaba mila izboljšuje kožo, jo vlaži in neguje z esencialnimi maščobami in mikroelementi.

  • Cedrina  krema s čago, bogata sestava hrani, sprošča, vlaži in neguje kožo z vitamini in naravnimi maščobami.

Več podatkov

Na zalogi

Pozor: Zadnji kosi na zalogi!

23,53 €

-10%

26,15 €

namesto 26,15 €

Na seznam želja

Več podatkov

Darilo za kožo

Dober dar za zagotovitev, da vaša koža p(ostane)  zaščitena.

Čistilno-milo s cedrinimi oreščki ima učinke čiščenja. Uporablja se kot piling za telo. Čisti, lušči odmrle kožne delce, ima učinek mikro masaže, izboljša krvni obtok zgornjega sloja povrhnjice in izboljša njeno sposobnost absorpcije hranil.

Milo za telo in mleko na osnovi olja iz oreščkov sibirske cedre  je sestavljeno iz medu, mleka in cedrovega olja, ki hrani kožo in ima učinek mehčanja. Redna uporaba mila izboljšuje kožo, ga vlaži in neguje z esencialnimi maščobami in mikroelementi.

Bogata sestava cedrine kreme hrani, sprošča, vlaži in neguje kožo z vitamini in naravnimi maščobami. Koža bolj elastična in voljna, zmehča tudi fine linije in gube. V kombinaciji olja in cedrove smole ščiti kožo pred negativnimi okoljskimi dejavniki zato je krema posebej priporočljiva ob hladni sezoni z nizkimi temperaturami saj čebelji vosek in olja tvorijo tanko zaščitno pregrado.

Uporaba

Pod vročim tušem ali kopeli si z čistilnim milom nežno masirajte kožo ne izpirajte, pustite ga na koži nekaj časa, da se milo dobro napoji z vašo kožo, za obraz pa uporabite milo na osnovi olja iz oreščkov saj je nežno in za obraz primernejše, zaradi gladke strukture. Izperite kožo in po končanem tuširanju nanesite še za prst debelo plast cedrine kreme na obraz ali poljubne dele telesa za katere menite, da potrebujejo posebno pozornost in z nežno masažo počasi vtirajte.

Paket vsebuje

1X Čistilno-milo s cedrinimi oreščki

1X Milo za telo in mleko na osnovi olja iz oreščkov sibirske cedre

1X Ccedrina krema za obraz in telo -ČAGA

Škatla je simbolična!

Vsebina paketa

Path: > > > LEPOTNI TRETMA

Pripomočki

9 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji