VLOŽKI ZA ČEVLJE IZ SEMEN SIBIRSKE CEDRE -Velikost 38

99730

Nov izdelek

Masažni vložki za čevlje iz semen sibirske cedre 100% naravni 

Narava vedno  ponuja rešitve za vsakodnevne težave, zakaj bi uporabljali kemikalije in druge umetne dišave, ko pa lahko z vložki sibirske cedre nogam ponudite  udobnost stopal na naraven način.

Več podatkov

23,36 €

Na seznam želja

Več podatkov

MASAŽNI VLOŽKI ZA ČEVLJE IZ SEMEN SIBIRSKE CEDRE 

Cedar masažni vložki- kot zanimivost
Ti vložki so izdelani z uporabo teorije kitajske medicine. Glavna ideja te teorije - povezava med akupunkturnimi in refleksiološkimi točkami z vsemi organi našega telesa. Medtem ko hodimo  in stopamo po petah, vložek masira te točke in tako vzgaja svoje telo, zaradi česar je močnejše in bolj zdravo. Iz istega razloga mladostnikom v starodavnem Rimu ni bilo dovoljeno hoditi s čevlji, samo bosi.

Načini uporabe vložkov:
Ti vložki so edinstveni, skrivnost v njih pa so – oreščki, ki se prilagajajo vložkom, in med hojo proizvajajo mehak masažni učinek. Občutek majhnih oreščkov, ki se gibljejo znotraj vložkov, je zelo prijeten. Vzorec, ki ga te matice naredijo, je drugačen za levo in desno nogo -

  • vzorec gre v smeri urinega kazalca za desno nogo
  • v nasprotni smeri urinega kazalca za levo nogo

Združite koristnost in udobje z vložki iz oreščkov kar v svojih copatih 5-10 minut. Počutili se boste osveženi in energični. Najboljši in najbolj zdrav način za nošenje vložkov je na bosih nogah. Postopoma lahko povečate čas, ki ste ga porabili za hojo z vložki 2-3 ure na dan ali več.

V prvih 10 dneh hoje boste občutili znatno izboljšanje svojega zdravja. Vaše noge in roke bodo postale toplejše in krvni obtok se bo izboljšal. Noge ne bodo občutile več utrujenosti. Prav tako se bo izboljšal spanec, če boste vložke uporabljali tudi ponoči ns bosih stopalih in postavili v nogavice. Ta metoda lahko pomaga ljudem, ki trpijo zaradi nespečnosti, in simptomom hladnih stopal.

Če potrebujete kakršnokoli pomoč, dodatne storitve ali dodatne informacije o tem izdelku ali če ste morebiti našli kakšne pomanjkljivosti v predstavitvi tega izdelka, ali če nam boste želeli sporočiti karkoli drugega, smo vam na voljo na našem spletnem naslovu: barbara@mariks.si

Path: > > > VLOŽKI ZA ČEVLJE IZ SEMEN SIBIRSKE CEDRE -Velikost 38

7 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji