CEDRINO NEGOVALNO OLJE ZA NOS Povečaj

CEDRINO NEGOVALNO OLJE ZA NOS

920000

Nov izdelek


Rok uporabnosti do konca Oktobra 2022!!

Olje za nego kože iz nosu linije „MEGRE“ je učinkovito naravno sredstvo za krepitev imunosti in dopolnitev običajnega zdravljenja v času prehladov.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

10,57 €

Na seznam želja

Več podatkov

NEGOVALNO CEDRINO OLJE ZA NOS

Olje je idealno v času mrzlih zimskih dni.Način uporabe:
Za lajšanje izcedeka iz nosu  ali prehlada 2 krat dnevno vtrite 3-4 kapljice na zunanji del nosu in hkrati dvakrat dnevno   2 kapljici v nos. Ker je olje popolnoma naraven izdelek, ne povzroča zasvojenosti in se lahko neprekinjeno uporablja skozi daljše obdobje  (2-3 mesece).

 

Olje lahko kombinirate tudi z vašim konvencionalnim načinom zdravljenja in sicer 1 kapljico olja enkrat na dan. Ko kapnete olje v nos, boste morda začutili rahel učinek toplote, ki pa hitro izgine.

 

Ne povzroča alergij.

 

Sestavine: olje oreškov cedre 90%, smola cedre 10%.

Kontraindikacije: Netoleranca posameznih komponent.

 

OPOZORILO! Pred uporabo olja se prepričajte, da niste alergični na posamezno sestavino to lahko storite tako, da na hrbtno stran dlani nanesete 3-5 kapljic olj in jih vtrite. Če se skozi dan na koži ne pojavi rdečica, se lahko olje uporablja brez strahu.Izdelke: 10ml steklenička


Če potrebujete kakršnokoli pomoč, dodatne storitve ali dodatne informacije o tem izdelku ali če ste morebiti našli kakšne pomanjkljivosti v predstavitvi tega izdelka, ali če nam boste želeli sporočiti karkoli drugega, smo vam na voljo na našem spletnem naslovu: barbara@mariks.si

Path: > > > CEDRINO NEGOVALNO OLJE ZA NOS

10 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji