HLADNO STISKANO OLJE IZ OREŠČKOV SIBIRSKE CEDRE OBOGATENO Z MORSKO KRHLIKO

4033

Nov izdelek

Olje iz oreščkov sibirske cedre obogateno z morsko krhliko.Več podatkov

34,61 €

Na seznam želja

Podatki

Vsebina 100 ml
Sestava Olje iz oreščkov Sibirske Cedre obogateno z Morsko Krhliko MEGRE
Lastnosti Olje iztisnjeno iz oreščkov sibirske cedre s leseno stiskalnico - hladno stiskano
Kategorija izdelka Prehransko dopolnilo

Več podatkov

100% naravno hladno stiskano olje iz oreščkov sibirske cedre obogateno z dodatkom morske krhlike

Olje pridobivajo  z metodo hladnega stiskanja iz oluščenih semen oreščkov sibirske cedre ročno v lesenih stiskalnicah brez segrevanja in kemičnih postopkov, pri katerem ohranijo maksimalno količino koristnih učinkovin v olju, zato je proizvodnja olja pri Megre LLC popolna. V tej fazi proizvodnje se namreč doda morska krhlika v čisto olje sibirske cedre. Izdelki se prodajajo v posebnem pakiranju pod blagovno znamko Zveneče Cedre Rusije. Samo njihovo podjetje ima ekskluzivne pravice, za uporabo imena pod to blagovno znamko, ki je v lasti Megre Vladimirja.

Zakaj je njihova metoda hladnega stiskanja v lesenih stiskalnicah tako pomembna? 

Zaradi zagotavljanja kakovosti izstisnjenega olja se oreščki stiskajo v tako imenovani "Cedrini hiši" ki je narejena v celoti iz lesa Sibirske Cedre. Ker je Cedra izjemna proizvajalka fitoncida (čisti zrak) je tudi takšno okolje idealno za ohranitev vseh lastnosti olja. Zbiranje in lupljenje oreščkov sibirske cedre je ciljni prodkut obdelave. Ta stopnja obdelave je ena od glavnih faz proizvodnje, od katere je odvisna kakovost končnega izdelka. Strogost postopkov narekuje, da je prisotno samo žensko osebje, ki je posebej učeno in ima veliko delovnih izkušenj sodelujejo v tej fazi predelave. Ročno delo, ki ga izvajajo se ne more primerjati z kakršnimikoli drugimi mahanskimi stroji.

Olje je sestavek semenskega olja, sibirske cedre in naravnega izvlečka iz morske krhlike. Med vsemi olji iz sibirske cedre je olje morske krhlike najbolj lahkega in sladkega okusa zaradi česa je zelo priljubljen  pri občutljivih ljudeh.

Multivitaminska rastlina poznana tudi pod imenom rakitovec spada v družino grmov, ki zraste od 3 do 6 metrov visoko. Ker je izredno vzdržljiva rastlina je odporna na mraz in veter. Njeni plodovi zažarijo v sončni oranžni barvi v septembru in oktobru.

Navodila za uporabo:

Olje se uporablja kot preventivno sredstvo. Lahko se ga uporablja tudi za masažne terapije ali nego kože, saj koži povrne elastičnost. Uživajte ga na prazen želodec, od 30 do 60 minut pred obrokom, 2 do 3 čajne žličke vendar nikakor ne kovinske, ali pa si odmerek olja natočite v vašo dlan ( naredite šalčko z dlanjo). Pred uporabo pretresite. Ko zaužijete olje ga zadržite v ustih in ga premešajte s slino ter počasi požirajte. Po ustih boste imeli prijeten okus krhlike. Za boljši občutek po zaužitju stopite na svež zrak.

Izdelek- 100 ml steklenička z dodatkom morske krhlike, postavljena v kartonsko embalažo. Rok 12 mesecev.
Vsebuje le 100% iztisnjeno olje in nima dodanih konzervansov.

Sestavine: 

  • 100% olje iz oreščkov sibirske cedre
  • 5% plodovi morske krhlikeOpozorilo:
Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Uživanje ni priporočljivo za nosečnice, doječe matere in majhne otroke.

Hraniti v hladilniku.

   

Proizvajalec: Megre LLC,Rusija
Distributer: Mariks d.o.o.


V skladu z določili Uredbe komisije (ES) št. 1881/2006 z dne 19.12.2006 o določitvi mejnih vrednosti nekaterih onesnaževal v živilih ( Ur. list ES št. L 364/2006 s spremembami) ter da je izdelek varen po določilih 14. čl. (sedmi odstavek) Uredbe (ES) št- 178/2002 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 28 januar 2002 o določitvi spošnih načel in zahtevah živilske zakonodaje, ustanovitvi Evropske agencije za varnost hrane in postopkih, ki zadevajo varnost hrane (Ur. list ES št L 31/2002)

 

Če potrebujete kakršnokoli pomoč, dodatne storitve ali dodatne informacije o tem izdelku ali če ste morebiti našli kakšne pomanjkljivosti v predstavitvi tega izdelka, ali če nam boste želeli sporočiti karkoli drugega, smo vam na voljo na našem spletnem naslovu: barbara@mariks.si

Vir: https://megrellc.com/product-category/cedar-nut-oils/

Vir: https://megre.ru/catalog/maslo_sibirskogo_kedra/maslo_kedrovoe_obogashchennoe_oblepikhoy_100_ml/

Vir: https://megrellc.com/product/cedar-oil-enriched-with-sea-buckthorn/

Path: > > > HLADNO STISKANO OLJE IZ OREŠČKOV SIBIRSKE CEDRE OBOGATENO Z MORSKO KRHLIKO

10 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji

Related articles on blog