KEDRA-ZOBNA KREMA IZ LUŠČENIH OREŠČKOV SIBIRSKE CEDRE

5533

Nov izdelek

Rok uporabnosti do konca Aprila 2023.
Naravna zobna krema Kedra- iz luščenih oreščkov sibirske cedre.

Zobne paste narejene izključno iz naravnih sestavin, ki jih danes težko najdemo vendar obstajajo. Z veseljem vam predstavljamo široko paleto takšnih izdelkov, ki vam omogočajo zdravo življenje. Zahvaljujoč uravnoteženi sestavi zelišč, eteričnih olj, smole in drugih sestavnih delov rastlin.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

6,23 €

Na seznam želja

Podatki

Vsebina 60 ml

Več podatkov

"Radi bi vam povedali o zobni kremi Kedra. Ko sem vstopil v trgovino in videl zobno pasto s cedrovim oljem,  sem jo neobetajoče kupil in ko sem jo probal, sem razumel, da je to samo reklamni trik saj v tem izdelku ni bilo olja. In v trenutku sem prišel do zamisli, da bi lahko izdelali svojo zobno pasto z dodatkom eteričnega olja cedre. "Našel sem proizvajalca in mu prinesel naše komponente za proizvodnjo, pripravil je modele dveh zobnih krem. Produkt sem ponudil svojim prijateljem. Vsem je bil všeč okus. Kmalu smo začeli proizvajati naravno zobno kremo, ki je bila kasneje patentirana. Čeprav smo potrebovali skoraj pol leta, da smo jo proizvedli, je sedaj  zobna pasta Kedra izjemno priljubljena. Nima analogov! "

Sergej Megre.

KEDRA -LUŠČENI OREŠČKI 100% naravna zobna krema na osnovi olja sibirske cedre z luščenimi oreščki

Učinkovito sredstvo za higieno zob, dlesni in ustne votline. Proizvedena iz sibirske cedre oz. njenih oreščkov ter dodatkom terpentina/smole Sibirske cedre.Redna uporaba zobne

  • kreme krepi in varuje dlesni
  • zaščiti pred nastajanjem oblog in kariesa
  • zmanjšuje občutljivost na vroče in hladno
  • Ima prijeten okus in ustvarja občutek svežine.Sestavljena izključno iz komponent, ki izhajajo iz predelave cedre.


Zdrob in lupine oreščkov sibirske cedre so zmleti po posebni tehnologiji za izdelavo zobne kreme. Zdrob je bogat z polinasičenimi maščobnimi kislinami kot so linolenska in *pinolna, vitamini A, E, B. Vitamini skupine B zagotavljajo regenerativno funkcijo v tkivih. Lupine oreščkov po posebni tehnologiji na blag način očistijo površino zob brez poškodb zobne sklenine.

Pridelava: Pri olupljenih oreščkih, ostanejo prazne lupine in dobijo stranski proizvod katere uporabijo pri izdelavi zobnih krem.

Uporaba: Priporočjivo za vsakodnevno uporabo po obroku ali vsaj 2-krat na dan. Samo za zunanjo uporabo.

Brez vsebnosti fluorida, natrijevega sulfata, sladkorja, sintetične kemikalije ali barve.

Izdelek- 60 ml tuba postavljena v kartonsko embalažo. 

Zanimivosti

Klinične študije so opravili tudi  na oddelku terapevtskega zobozdravstva Novosibirsk State Medical University.

Vir:http://www.megre.ru/product/zubnaja-pasta-kedra-zhmyh-i-skorlupa/

Vir: http://megrellc.com/product/%D1%81edra-toothpaste-2/

Če potrebujete kakršnokoli pomoč, dodatne storitve ali dodatne informacije o tem izdelku ali če ste morebiti našli kakšne pomanjkljivosti v predstavitvi tega izdelka, ali če nam boste želeli sporočiti karkoli drugega, smo vam na voljo na našem spletnem naslovu: barbara@mariks.si

Path: > > > KEDRA-ZOBNA KREMA IZ LUŠČENIH OREŠČKOV SIBIRSKE CEDRE

11 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji