PONUDBA IZ SIBIRIJE

5 Stvari, ki jih morate vedeti o blagodejnih učinkih stisnjenih oreščkov sibirske cedre

Edinstven, dragocen in 100% naravni izdelek za ljudi, ki želijo ohraniti dobro zdravje. Je nenavadno bogat z vitamini, se zlahka prebavi, ima vlogo pri delovanju imunskega sisitema, prispeva k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi, hkrati pa nima n...

5 Stvari, ki jih morate vedeti o blagodejnih učinkih stisnjenih oreščkov sibirske cedre

Edinstven, dragocen in 100% naravni izdelek za ljudi, ki želijo ohraniti dobro zdravje. Je nenavadno bogat z vitamini, se zlahka prebavi, ima vlogo pri delovanju imunskega sisitema, prispeva k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi, hkrati pa nima nikakršnih stranskih učinkov, zato ga lahko uporabljajo celo nosečnice in doječe matere.

Okusite moč naravnih olj sibirske cedre in izberite svoje najljubše hladno stiskano olje!

_____________

Zaradi česa so cedrini sladkorčki tako posebni

Zaradi izključno naravnih sestavin brez dodanih barvil ali konzervansov, bogato  s hranili in svojevrstnim okusom. Primerno za vse sladkosnede predvsem otroke, saj je zaradi povsem naravnih sestavin skrb za sladkorje odveč. Ko začutite željo po sladkem jo potešite z naravnimi prigrizki iz medu in jedrc oreščka.

Odkrijte široko paleto izdelkov naravnih sladkarij in si jih privoščite brez slabe vesti.

_____________

Moč in bogastvo rastlin

Vsi izdelki so sestavljeni  iz komponent, ki izhajajo iz predelave cedre. Ker je koža naš največji organ, ki varuje vse druge organe v organizmu, jo je potrebno tudi skrbno negovati pred negativnimi vplivi okoljskih dejavnikov predvsem v urbanem okolju. Voda ter različni kemijski preparati koži odvzamejo vlago zato je potrebno, poskrbeti za skrbno izbrane izdelke in s pravo nego odpraviti težave s kožo. 

100% naravna spodbuda koži, ki sama poskrbi zase. S pomočjo pravih izdelkov, danim od narave. Pobrskajte v naši obširni paleti naravnih izdelkov za nego telesa in koži povrnite sijaj.

_____________

Oaza užitka in sprostitve

Mehkoba prijetnega spanca in udobja je ključnega pomena. V času nočnega počitka se telo najbolje generira, zato mu je potrebno omogočiti pravilen dotok energije in udobja. 

Zazibajte se v harmoniji kakovosti, mehkobe ter ravnovesja.Razvajajte svoje telo z izbranimi izdelki cedre in si privoščite dober spanec.

_____________

Ko se v lesu ujame pridih narave

Skrbno oblikovani in unikatni izdelki iz lesa Sibirske cedre. Priročni za uporabo v kuhinji ali za pripravo jedi.  Pridobivanje energije iz Cedrinega drevesa pomeni, pridobivanje energije iz narave same. Cedra kot vodilna rastlina v biosistemu v sebi kopiči obilno blagodejne energije in jo prevaja. Uživanje hrane z uporabo cedrinih izdelkov v organizem absorbira tudi fitoncid in smole, ki so prisotne v lesu.

Izboljšate okus hrane z lesenimi izdelki iz cedre , ki jih najdete v naši ponudbi.

Več

PONUDBA IZ SIBIRIJE 39 izdelkov.

na stran
Prikazujem 1 - 6 od 39 izdelkov
Prikazujem 1 - 6 od 39 izdelkov