VZGLAVNIK POLNJEN Z LESENIMI VLAKNINAMI CEDRE

77229

Nov izdelek

Vzglavnik polnjen z lesenimi vlakninami Sibirske cedre.

Prijetna aroma cedre,  nevsiljiva dišava  polnila, ki ga boste dihali skozi ves spanec in  popolno zadovoljstvo.

Priporočamo, da pred spanjem aromatiziramo sobo z eteričnim oljem  sibirske cedre. Namočite palčko in jo pustite čez noč.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

56,56 €

Na seznam želja

Več podatkov

VZGLAVNIK POLNJEN Z LESENIMI VLAKNINAMI OZ.LESENIH OSTRUŽKOV  SIBIRSKE CEDRE


Popolno darilo za nego hrbtenice, saj vsebuje dve trdi, a zdravilni blazini.Polnilo, pridobljeno med kompleksnim, večstopenjskim tehnološkim postopkom, ima hipoalergenske  in antistatične lastnosti.

Blazina, napolnjena s sekanci iz lesa sibirske cedre, je tako koristna. Ena od značilnosti te blazine je visoka elastičnost in ortopedske lastnosti, ohranja glavo in vrat v pravilnem anatomskem položaju ter pomaga sprostiti mišice hrbta, ramen in vratu.  Zaradi fine in goste strukture blazina učinkuje kot masaža , hkrati pa vpliva na akupunkturne točke na obrazu in ušesih, kar izboljša prekrvavitev in pomladi telo kot celoto.

Cedrina aroma pa poskrbi za globok spanec

takšne sproščujajoče se snovi uničujejo škodljive mikrobe in bolezni in pozitivno delujejo na človeško psihološko stanje.

  • Ima masažni učinek na obrazu
  • delovanje na koži izboljšuje cirkulacijo krvi, manjša kožne gube in pomaga odpravljatii edeme
  • stimulira akupunkturske točke na ušesih, ki imajo dobrobiten učinek na delovanje vseh notranjih organov
  • udoben in prijeten
  • Ima antimikrobne, bioenergijske in aromatične lastnosti prav tako pa preprečuje pršice.

Značilnost vzglavnika je njena elastičnost in visoke ortopedske lastnosti, lega vratu in glave pa se oblikuje v pravilni anatomski položaj.

Vzglavnik  poskrbi za globok spanec. Ker so storži polni energije ste jo tako deležni tudi vi! Zato se boste počutili vitalnejši, bolje razpoloženi in energični za cel dan.

Prevleka za blazino je narejena iz naravnega bombažnega blaga, goste tkanine, ki ne omogoča, da bi ostružki prodrli ven hkrati pa zagotavlja dobro kroženje zraka.

Sestava izdelka:
• Velikost - 50 cm x 60 cm,
• Dve bombažni blazinici
• Polnilo – vlaknine iz lesa oz.  leseni ostružki/lesena volna


Če potrebujete kakršnokoli pomoč, dodatne storitve ali dodatne informacije o tem izdelku ali če ste morebiti našli kakšne pomanjkljivosti v predstavitvi tega izdelka, ali če nam boste želeli sporočiti karkoli drugega, smo vam na voljo na našem spletnem naslovu: barbara@mariks.si

Path: > > > VZGLAVNIK POLNJEN Z LESENIMI VLAKNINAMI CEDRE

7 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji