AMULET IZ LESA SIBIRSKE CEDRE NA VRVICI

7716

Nov izdelek

Amulet iz lesa sibirske cedre na vrvici

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

5,66 €

Na seznam želja

Več podatkov

Amulet iz lesa sibirske cedre na vrvici

Prvo omembo cedre najdemo v stradovanih druidih-zdravilcev, ki so vladali svetu. Cedro so uporabljali na različne načine: Egipčani so pokopali faraone  v cedrine sarkofage,Asirski kralji so uporabljali amulete iz cedre, da bi vplivali na voditelje drugih kraljestev, da bi upoptevali svoje mnenje. Amuleti so bili prav tako priljubljeni med asirskimi ženskami, ki so verjele, da imajo čarobno moč pri zavesti moških, ki so jim všeč. Drevo cedre je bilo prav tako večkrat opisano tudi v svetem pismu kot zdravilno in očiščevano drevo. Na podlagi vseh teh informacij lahko sklepamo, da tudi v naši dobi tehnoloških inovacij v veliki meri potrebujemo to čarobno in močno drevo saj  zagotavlja ljudem energijo in izboljšuje njihovo zdravje.

Pridobivanje energije iz Cedrinega drevesa pomeni, da dobite energijo iz same narave.
Medtem, ko ga nosite, lahko opazite, da se barve spreminjajo od zelene do temno sive . Kar pomeni, da vibrirajo in ustvarjajo blagodejne vibracije predvsem na energetskem toku in kažejo neposrednizačetni trenutek, ko se povežemo z amuletom.

Ruski biolog M.N.Prohorov je leta 1996 zapisal, da je človekova želja zelo pomembna, saj skozi psiho pomaga uskladiti človekov bioritem z ritmom narave. Stanje na travi (najbolje bosonogo) je pomembno, ker z njim povezujemo sebe v sistem z naravnim sistemom, pri čemer se ritem obeh sistemov združi in se oba medsebojno dopolnjujeta. Po bosih nogah se človeški organizem energetsko poveže z Zemljo. Pritiskanje obeska z dlanjo  leve roke k območju srca je zaključna gesta, s katero se po načelih vzhodne medicine in bioenergetske terapije vzpostavi zaključen energetski pretok, ki povezuje energijo cedre in njene ritme s celostno energijsko vibracijo človeka. Nežna toplina, ki jo začutimo v telesu, kaže neposredni začetni trenutek, ko začnemo delovati z naravnim sistemom »človek-košček cedre«

Po navodilih Anastasije iz knjig zbirke Zveneče cedre Rusije je takrat, ko si nadenemo obesek, treba upoštevati  troje:

  1.        Moramo si želeti, da se košček cedre vključi v informacijski sistem našega telesa,
  2.        Bosi moramo stati na travi,
  3.         Obesek moramo z dlanjo leve roke pritisniti k razgaljenim prsim;
  4.        Nadaljnji nasvet : Če uporabljamo kemična sredstva za umivanje telesa, odsvetujemo nošenje amuleta med   tuširanjem in kopanjem. Po umivanju si amulet nadenemo in ga ponovno pritisnemo z levo roko, ter si zaželimo ponovno vključitev v informacijski sistem.

Amulet je  izdelan iz praznih oreščkov. lahko jih nosite bodisi na vratu ali na zapestju.

Ko nosimo amulet, imamo pri sebi odličnega prijatelja ki nam je na voljo vedno, kadar smo na tleh, brez energije, slabe volje, pod stresom ali si enostavno zaželimo boljšega počutja. Amulet pogladimo tako, da postavimo palca leve in desne roke pod njega  (na strani obrnjeni k prsim) in ga nežno z ostalimi prsti gladimo prižetega čim bližje telesu. Tako skozi naše telo steče shranjena energija amuleta, ki nas krepi in nas povezuje v informacijski krog vesolja, ki nas ves čas obkroža. Le mi smo namreč tisti, ki vanj nismo vedno vključeni, kar v današnjem svetu ni nič čudnega.

Leta 1997 so z elektrofiziološkimi metodami dokazali, da je na površini rastline shranjena informacija, ki ritmično pulzira kot elektronska naprava. Poleg tega cedra kot vodilna rastlina v biosistemu v sebi kopiči obilo blagodejne energije, zato obesek močno harmonizira vse plasti človekovega telesa.

Če potrebujete kakršnokoli pomoč, dodatne storitve ali dodatne informacije o tem izdelku ali če ste morebiti našli kakšne pomanjkljivosti v predstavitvi tega izdelka, ali če nam boste želeli sporočiti karkoli drugega, smo vam na voljo na našem spletnem naslovu: barbara@mariks.si

Path: > > > AMULET IZ LESA SIBIRSKE CEDRE NA VRVICI

3 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Amulet sibirske cedre

Amulet sibirske cedre je košček narave, ki ga imam vedno pri sebi. Blagodejna energija, ki je v njem akumulirana, nam je tako vedno na voljo.Čuti se kot blagodejni utrip...

Vam je bil ta komentar uporaben? Da Ne