CEDRINO NEGOVALNO OLJE ZA NEGO KOŽE ZA OČI Povečaj

CEDRINO NEGOVALNO OLJE ZA OČI

900000

Nov izdelek

Rok uporabnosti do konca Oktobra 2022!!


Negovalno olje iz cedre za nego kože iz linije Megre je naravni kompleks biološko aktivnih snovi.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

10,57 €

Na seznam želja

Več podatkov

NEGOVALNO OLJE CEDRE ZA OČIKoža okoli oči je nekajkrat tanjša od kože na nosu ali bradi, zato je posledično to področje, najbolj dovzetno za starostne spremembe.

Negovalno olje je odlično pri:

- izgubi tona ali elastičnosti,
- manjšie poškode na očesni veki,
- draženje in suha koža,
- luščenje kože.

Olje cedrovih oreščkov je močan antioksidant in vir mladosti (vitamin E). Kombinacija viamina E in olja prinaša pozitivne učinke.V prvi vrsti zagotavlja koži potrebno prehrano, izboljšuje elastičnost kože, zmanjšuje gube še posebej v zrelejših letih.


https://megrellc.com/product/eye-contour-skin-care-oil-megre/


Ker je cedrova smola naravni antiseptik, aktivira procese celjenja ran in hrati obnavlja kožne celice.
Rezultat uporabe olja je povečana elastičnost  kože. Že nastale gube okoli oči postanejo manj globoke, kar jih vi vizualno zmanjša.

Uporaba:

Na predhodno očiščeno kožo očesne veke s pipeto nanesite 1-2 kapljici olja in jih vtrite z nežnimi krožnimi gibi. V primeru manjših poškodb kože ( praske, odrgnine), je potrebno olje nanesti neposredno na poškodovano mesto, ga pokriti s sterilno gazo in ustiti 10-15 minut, da se olje povsem absorbira.


Ljudska medicina že vrsto let uporablja cedrino olje skupaj s smolo (1,5%-2%) in še danes v obliki kapljic uporablja za suhe in razdražene oči ali sindroma ¨utrujenega¨ očesa.  Za dodatni tretma vaših oči pa lahko pred spanjem kapnete 1-2 kapljici olja direktno v vsako oko.Po nanosu zrklo prekrije tanka plast ki se v roku 10-15 minutah bsorbira. Za boljši učinek se priporoča uporaba olja pri sobni temperaturi.


Sestavine: olje iz oreščkov cedre 98%, smola 2%.
Kontraindikacije: Intoleranca posameznih komponent.OPOZORILO! Pred uporabo olja se prepričajte, da niste alergični na posamezno sestavino to lahko storite tako, da na hrbtno stran dlani nanesete 3-5 kapljic olj in jih vtrite. Če se skozi dan na koži ne pojavi rdečica, se lahko olje uporablja brez strahu.Izdelke: 10ml steklenička


Če potrebujete kakršnokoli pomoč, dodatne storitve ali dodatne informacije o tem izdelku ali če ste morebiti našli kakšne pomanjkljivosti v predstavitvi tega izdelka, ali če nam boste želeli sporočiti karkoli drugega, smo vam na voljo na našem spletnem naslovu: barbara@mariks.si

Path: > > > CEDRINO NEGOVALNO OLJE ZA OČI

10 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji