Naše podjetje Mariks d.o.o. je ekskluzivni uvoznik in prodajalec 100% ekološko naravnih prehrambenih dopolnil iz sibirske cedre Ruskega proizvajalca Megre Vladimirja, ki je tudi avtor slovitih knjig iz zbirke Zveneče Cedre Rusije. Zaslužena zahvala gre prav Vladimirju, ki nas je navdihnil, da smo pripeljali te produkte ponovno v Slovenijo in jih lahko danes delimo skupaj z vami.

Vsi izdelki so narejeni izključno iz narave natančneje iz oreščkov Sibirske cedre. V njih boste našli sestavine, ki vsebujejo kompleks vseh potrebnih vitaminov in mineralov s skrbnostjo in ljubeznijo narejene iz ekološko najčistejšega območja gozdov Sibirske tajge.

Najbolj poznan izdelek iz ponudbe pa je olje sibirske cedre, ki ga pridobivajo z metodo hladnega stiskanja iz oluščenih semen oreščkov cedre brez segrevanja in kemičnih postopkov, kar omogoča ohranjanje vseh biološko uporabnih lastnosti. Poleg prehrambenih dopolnil, kozmetike, higiene predstavljamo tudi knjige iz zbirke Zveneče Cedre Rusije, ki vsebujejo potrebna orodja za pomoč pri osebnem razvoju ter spoznavanju samega sebe. To so knjige o ANASTASIJI-mladi puščavnici, ki so po celem svetu vzbudile premike v zavesti in vračanju k naravi, k sebi.

O PODJETJU

Mariks d.o.o.

Zadovoljstvo strank podjetja in končnega kupca je za nas ključnega pomena, saj zadovoljna stranka pomeni tudi uspešno dolgoročno sodelovanje v prihodnosti.

Zagotavljamo vam:

- VISOKO KAKOVOSTNE IZDELKE

- NAJBOLJŠE STORITVE ZA STRANKE

- HITER ODZIVNI ČAS

Informacije

Naslov podjetja:

Mariks d.o.o.,
Ul. V Prekomorske brigade 3,
SI-3000 Celje

TRR:

SI56 3000 0001 5267 351 (Sberbank d.d.)

Davčna številka:

SI27050947 (Smo davčni zavezanec)

Telefon:

031 85 17 95 

E-pošta:

barbara@mariks.si

trgovina@mariks.si