HLADNO STISKANO OLJE IZ OREŠČKOV SIBIRSKE CEDRE OBOGATENO S PROPOLISOM

4044

Nov izdelek

Olje iz oreščkov sibirske cedre obogateno s propolisom-naravni izvleček čebel.Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

34,61 €

Na seznam želja

Podatki

Vsebina 100 ml
Sestava Olje iz oreščkov Sibirske Cedre obogateno s propolisom MEGRE
Lastnosti Olje iztisnjeno iz oreščkov sibirske cedre s leseno stiskalnico - hladno stiskano
Kategorija izdelka Prehransko dopolnilo

Več podatkov

100 % naravno hladno stiskano olje iz oreščkov sibirske cedre z dodatkom propolisa

Olje pridobivajo  z metodo hladnega stiskanja iz oluščenih semen oreščkov sibirske cedre ročno v lesenih stiskalnicah brez segrevanja in kemičnih postopkov, pri katerem ohranijo maksimalno količino koristnih učinkovin v olju, zato je proizvodnja olja pri Megre LLC popolna. V tej fazi proizvodnje se namreč doda propolis v čisto olje sibirske cedre. izdelki se prodajajo v posebnem pakiranju pod blagovno znamko Zveneče Cedre Rusije. Samo njihovo podjetje ima ekskluzivne pravice, za uporabo imena pod to blagovno znamko, ki je v lasti Megre Vladimirja.

Zakaj je njihova metoda hladnega stiskanja v lesenih stiskalnicah tako pomembna? 

Zaradi zagotavljanja kakovosti izstisnjenega olja se oreščki stiskajo v tako imenovani "Cedrini hiši" ki je narejena v celoti iz lesa Sibirske Cedre. Ker je Cedra izjemna proizvajalka fitoncida (čisti zrak) je tudi takšno okolje idealno za ohranitev vseh lastnosti olja. Zbiranje in lupljenje oreščkov sibirske cedre je ciljni produkt obdelave. Ta stopnja obdelave je ena od glavnih faz proizvodnje, od katere je odvisna kakovost končnega izdelka. Strogost postopkov narekuje, da je prisotno samo žensko osebje, ki je posebej učeno in ima veliko delovnih izkušenj sodelujejo v tej fazi predelave. Ročno delo, ki ga izvajajo se ne more primerjati z kakršnimikoli drugimi mahanskimi stroji.

Novost z dodatkom propolisa je ustvarjena z namenom razširitve obsega pozotivnih lastnosti, ki  bogatijo naravne aktivne sestavine cedrinega olja.

100% naravno hladno stiskano olje iz oreščkov Sibirske cedre obogateno z naravnim ekstraktom propolisa je ekološko neoporečen naraveni izdelek in vsebuje veliko za človeka koristnih snovi. Pridobivajo ga z metodo hladnega stiskanja iz oluščenih semen oreščkov sibirske cedre, brez segrevanja in kemičnih postopkov, kar omogoča ohranjanje vseh biološko uporabnih lastnostih. Propolis je tvorba več kot 50-ih osnovnih surovin katere čebele skrbno predeljujejo in tako sintetizirajo propolis. 

Navodila za uporabo:

Olje se uporablja kot preventivno sredstvo. Uživajte ga na prazen želodec, od 30 do 60 minut pred obrokom, 2 do 3 čajne žličke vendar nikakor kovinske, ali pa si odmerek olja natočite v vašo dlan (naredite šalčko z dlanjo). Olje pred uporabo pretresite. Ko zaužijete olje ga zadržite v ustih in ga premešajte s slino ter počasi požirajte. Po ustih boste imeli prijeten okus oreščkov. Za boljši občutek po zaužitju stopite na svež zrak. 

Lahko se ga uporablja tudi za masažne terapije, nego kože ali inhalacije pri prehladih. Ko uporabljate produkte sibirske cedre za uživanje ali zunanjo uporabo je priporočljivo, da upoštevate naslednje: Uporabljajte jih v dnevnem času. Ker je cedra zbirateljica energij vesolja se vsi produkti štejejo za živa, zato dosežejo svojo največjo učinkovitost pri obolenju, takrat ko je človek buden in aktiven. 

Izdelek-100 ml steklenička  z zlato obarvano tekočino s prijetnim vonjem cedre oreščkov, postavljena v kartonsko embalažo in navodili. Rok 12 mesecev.  Vsebuje le 100% iztisnjeno olje in nima dodanih konzervansov.Sestavine:

  • 100%naravno ekstra deviško olje oreščkov sibirske cedre.
  • 5% naraven propolisOpozorilo:
Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Uživanje ni priporočljivo za nosečnice, doječe matere in majhne otroke.

Proizvajalec: Megre LLC,Rusija
Distributer: Mariks d.o.o.


V skladu z določili Uredbe komisije (ES) št. 1881/2006 z dne 19.12.2006 o določitvi mejnih vrednosti nekaterih onesnaževal v živilih ( Ur. list ES št. L 364/2006 s spremembami) ter da je izdelek varen po določilih 14. čl. (sedmi odstavek) Uredbe (ES) št- 178/2002 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 28 januar 2002 o določitvi spošnih načel in zahtevah živilske zakonodaje, ustanovitvi Evropske agencije za varnost hrane in postopkih, ki zadevajo varnost hrane (Ur. list ES št L 31/2002)

 

 Če potrebujete kakršnokoli pomoč, dodatne storitve ali dodatne informacije o tem izdelku ali če ste morebiti našli kakšne pomanjkljivosti v predstavitvi tega izdelka, ali če nam boste želeli sporočiti karkoli drugega, smo vam na voljo na našem spletnem naslovu: barbara@mariks.si

Vir: https://megrellc.com/product-category/cedar-nut-oils/

Vir: https://megre.ru/catalog/maslo_sibirskogo_kedra/maslo_kedrovoe_obogashchennoe_propolisom_100_ml/

Path: > > > HLADNO STISKANO OLJE IZ OREŠČKOV SIBIRSKE CEDRE OBOGATENO S PROPOLISOM

10 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Zansljiv nakup

S hvaležnostjo uživam ta čudoviti, naravni, popolni izdelek

*.*

Vam je bil ta komentar uporaben? Da Ne

Related articles on blog