HLADNO STISKANO OLJE IZ OREŠČKOV SIBIRSKE CEDRE OBOGATENO S PROPOLISOM

4044

Nov izdelek

Olje iz oreščkov sibirske cedre obogateno s propolisom-naravni izvleček čebel.

Več podatkov

29,67 € z DDV

-15%

34,90 € z DDV

Na seznam želja

Podatki

Vsebina100 ml
SestavaOlje iz oreščkov Sibirske Cedre obogateno s propolisom MEGRE
LastnostiOlje iztisnjeno iz oreščkov sibirske cedre s leseno stiskalnico - hladno stiskano
Kategorija izdelkaPrehrambeno dopolnilo

Več podatkov

Ko gredo ljudje v lekarno in kupijo medicino,  ponavadi upajo, da jim bo pomagalo. V bistvu ima vsaka vrsta zdravila kemične sestavine in neželene učinke. Predlagamo vam naravni izdelek, ki je bil oblikovan iz narave. Cedrino olje krepi moč, zmanjšuje čas zdravljenja številnih bolezni in nima stranskih učinkov. Poleg tega cedra  vsebuje celoten kompleks vitaminov, sproži imunski sistem, krepi človekovo moč in zmanjša raven holesterola v krvi. To je edinstven izdelek!

http://info.megre.ru/en/products/oil_siberian_cedar/

100 % naravno hladno stiskano olje iz oreščkov sibirske cedre z dodatkom propolisa

Olje pridobivajo  z metodo hladnega stiskanja iz oluščenih semen oreščkov sibirske cedre ročno v lesenih stiskalnicah brez segrevanja in kemičnih postopkov, pri katerem ohranijo maksimalno količino koristnih učinkovin v olju, zato je proizvodnja olja pri Megre LLC popolna. V tej fazi proizvodnje se namreč doda propolis v čisto olje sibirske cedre. izdelki se prodajajo v posebnem pakiranju pod blagovno znamko Zveneče Cedre Rusije. Samo njihovo podjetje ima ekskluzivne pravice, za uporabo imena pod to blagovno znamko, ki je v lasti Megre Vladimirja.

Pomembno : 

Zaradi zagotavljanja kakovosti izstisnjenega olja se oreščki stiskajo v tako imenovani "Cedrini hiši" ki je narejena v celoti iz lesa Sibirske Cedre. Ker je Cedra izjemna proizvajalka fitoncida (čisti zrak) je tudi takšno okolje idealno za ohranitev vseh lastnosti olja. Zbiranje in lupljenje oreščkov sibirske cedre je ciljni produkt obdelave. Ta stopnja obdelave je ena od glavnih faz proizvodnje, od katere je odvisna kakovost končnega izdelka. Strogost postopkov narekuje, da je prisotno samo žensko osebje, ki je posebej učeno in ima veliko delovnih izkušenj sodelujejo v tej fazi predelave. Ročno delo, ki ga izvajajo se ne more primerjati z kakršnimikoli drugimi mahanskimi stroji.

Zakaj je njihova metoda hladnega stiskanja v lesenih stiskalnicah tako pomembna?

Ker jedrce oreščka in olja vsebujeta ves periodni sistem, ob stiku s kovino pa lahko posamezni elementi oksidirajo.

Novost z dodatkom propolisa je ustvarjena z namenom razširitve obsega zdravilnih lastnosti, ki  bogatijo naravne aktivne sestavine cedrinega olja.

Pridobivajo ga z metodo hladnega stiskanja iz oluščenih semen oreščkov sibirske cedre v lesenih stiskalnicah brez segrevanja in kemičnih postopkov, kar omogoča ohranjanje vseh biološko uporabnih lastnosti. Proces izdelave opisan tudi v knjigah Anastasija-Zveneče cedre Rusije in se jih uporablja že iz generacije v generacijo.

100% naravno hladno stiskano olje iz oreščkov Sibirske cedre obogateno z naravnim ekstraktom propolisa je ekološko neoporečen naraveni izdelek in vsebuje veliko za človeka koristnih snovi. Pridobivajo ga z metodo hladnega stiskanja iz oluščenih semen oreščkov sibirske cedre, brez segrevanja in kemičnih postopkov, kar omogoča ohranjanje vseh biološko uporabnih lastnostih. Propolis je tvorba več kot 50-ih osnovnih surovin katere čebele skrbno predeljujejo in tako sintetizirajo propolis. Sestavljen iz številnih rastlinskih in živalskih materialov: smole in balzami 50-55%, vosek 30% , eterična olja 10-15%, cvetni prah 5% .

Visoka raven naravnih, biološko aktivnih snovi omogoča kombinacija cedrinega olja te  propolisa pri izboljšanju prehrane in prispeva k vzdrževanju imunskega sistema ( virusi, prehlad).

Navodila za uporabo:

Olje se uporablja kot preventivno sredstvo. Uživajte ga na prazen želodec, od 30 do 60 minut pred obrokom, 2 do 3 čajne žličke vendar nikakor kovinske, ali pa si odmerek olja natočite v vašo dlan (naredite šalčko z dlanjo). Olje pred uporabo pretresite. Ko zaužijete olje ga zadržite v ustih in ga premešajte s slino ter počasi požirajte. Po ustih boste imeli prijeten okus oreščkov. Za boljši občutek po zaužitju stopite na svež zrak. 

Lahko se ga uporablja tudi za masažne terapije, nego kože ali inhalacije pri prehladih. Ko uporabljate produkte sibirske cedre za uživanje ali zunanjo uporabo je priporočljivo, da upoštevate naslednje: Uporabljajte jih v dnevnem času. Ker je cedra zbirateljica energij vesolja se vsi produkti štejejo za živa, zato dosežejo svojo največjo učinkovitost pri obolenju, takrat ko je človek buden in aktiven. 

Izdelek-100 ml steklenička  z zlato obarvano tekočino s prijetnim vonjem cedre oreščkov, postavljena v kartonsko embalažo in navodili. Rok 12 mesecev.

V skladu z določili Uredbe komisije (ES) št. 1881/2006 z dne 19.12.2006 o določitvi mejnih vrednosti nekaterih onesnaževal v živilih ( Ur. list ES št. L 364/2006 s spremembami) ter da je izdelek varen po določilih 14. čl. (sedmi odstavek) Uredbe (ES) št- 178/2002 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 28 januar 2002 o določitvi spošnih načel in zahtevah živilske zakonodaje, ustanovitvi Evropske agencije za varnost hrane in postopkih, ki zadevajo varnost hrane (Ur. list ES št L 31/2002)

 

 Če potrebujete kakršnokoli pomoč, dodatne storitve ali dodatne informacije o tem izdelku ali če ste morebiti našli kakšne pomanjkljivosti v predstavitvi tega izdelka, ali če nam boste želeli sporočiti karkoli drugega, smo vam na voljo na našem spletnem naslovu: barbara@mariks.si

Vir: http://www.megre.ru/product/kedrovoe-maslo/

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

HLADNO STISKANO OLJE IZ OREŠČKOV SIBIRSKE CEDRE OBOGATENO S PROPOLISOM

HLADNO STISKANO OLJE IZ OREŠČKOV SIBIRSKE CEDRE OBOGATENO S PROPOLISOM

Olje iz oreščkov sibirske cedre obogateno s propolisom-naravni izvleček čebel.

Related articles on blog