CEDRINA KREMA DAYTIME BALM- DNEVNI BALZAM ZA OBRAZ

6624

Nov izdelek

Cedrina Krema "daytime balm" namenjena za nego obraza, odlična za vse tipe kože posebej priporočljiva za suho in razdraženo kožo. Sestavljena izključno iz naravnih sestavin iz neokrnjene narave Sibirske tajge. Vlaži in neguje kožo z vitamini in naravnimi maščobami. V kombinaciji olja in cedrove smole ščiti kožo pred negativnimi okoljskimi dejavniki zato je krema posebej priporočljiva ob hladni sezoni z nizkimi temperaturami saj čebelji vosek in olja tvorijo tanko zaščitno pregrado.

Ročno izdelani naravni izdelki imajo posebno toplo energijo, obnovijo povezavo z naravo in čistost odnosa z njo. Ne vsebujejo barvil, zgoščevalnikov, parfumov, konzervansov- brez kemije.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

13,85 €

Na seznam želja

Več podatkov

Cedrina krema-DNEVNI BALZAM ZA OBRAZ

Okolje in hiter tempo našega življenja izčrpa naša telesa, ki posledično vplivajo na stanje naše kože (dehidracija kože, prebavne procese) ter druge neželene reakcije. To še posebej velja za tiste, ki živijo v urbanem okolju. Zato je potrebno obnoviti naravno vitalnost in strukturo naših kožnih celic. Namesto, da prikrivamo težavo poskrbimo raje za kožo z naravno kozmetiko.

Naravna kozmetika iz cedre je edinstvena, saj mobilizira vire telesa, očisti in prispeva k obnovi kožnih celic. Ker so naravne sestavine bogate z vitamini, minerali, hranili in maščobnimi kislinami, kožo nasičijo z vsemi potrebnimi elementi.

Ekološka kozmetika nežno poskrbi za kožo, hrani in obnavlja svojo prvotno lepoto in elastičnost in zaradi cedrine energije, ki je prisotna koža razvija sposobnost, da se zaščiti in prilagodi. Primerna za vsakodnevno uporabo!

Cedrine kreme so edinstvene ker:

  • ne vsebujejo nobenih kemičnih konzervansov, stabilizatorjev
  • sestavine so izbrane v 100 % naravnem okolju sibirske tajge, travnikov, polj,
  • sestavki hladno stisnjenih olj iz cedre, semen grozdja, oljk, mandljev, pšeničnih kalčkov, čebeljega voska so osnova balzamov za kremo.

Sibirska cedra je svetovno znana po svojih pozitivnih lastnostih, ki zagotavlja naslednje učinke balzamov:

  • ustvarijo zaščitno folijo , ki ima vlogo pri preprečevanju dehidracije in vremenske vplive kože
  • Sprošča mišice in celoten živčni sistem
  • podpira sposobnost obnavljanja kože
  • izboljšuje obrambni mehanizem kože in spodbuja njeno delovanje
  • za kožo , nagnjeno nastanku aken
  • ohranja mladostni videz
  • preprečuje prezgodnje nastajanje gub

Priporočila za uporabo: nanesite kremo na čisto kožo v tankem sloju in z nežnimi gibi počasi masirajte  2-3 minute.

Sestava: cedrovina, čebelji vosek, propolis, sestava olj:marelica, bergamot, krvomočnica, pšenični kalčki, cedrini oreščki, mandlji, pelin, grozdne peške, neroli.

Izdelek: 30 ml steklenička postavljena v kartonsko embalažo.

Vir: https://megrellc.com/product-category/cedar-creams/

Če potrebujete kakršnokoli pomoč, dodatne storitve ali dodatne informacije o tem izdelku ali če ste morebiti našli kakšne pomanjkljivosti v predstavitvi tega izdelka, ali če nam boste želeli sporočiti karkoli drugega, smo vam na voljo na našem spletnem naslovu: barbara@mariks.si

Path: > > > CEDRINA KREMA DAYTIME BALM- DNEVNI BALZAM ZA OBRAZ

11 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji