HLADNO STISKANO OLJE IZ OREŠČKOV SIBIRSKE CEDRE

4011

Nov izdelek

Olje pridobljeno iz oluščenih semen oreščkov Sibirske cedre.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

29,22 €

Na seznam želja

Podatki

Vsebina 100 ml
Sestava Oreščkovo olje cedre
Lastnosti Olje
Kategorija izdelka Prehrambeno dopolnilo

Več podatkov

100% naravno hladno stiskano olje iz oreščkov sibirske cedre

Olje pridobivajo  z metodo hladnega stiskanja iz oluščenih semen oreščkov sibirske cedre ročno v lesenih stiskalnicah brez segrevanja in kemičnih postopkov, pri katerem ohranijo maksimalno količino koristnih učinkovin v olju, zato je proizvodnja olja pri Megre LLC popolna. izdelki se prodajajo v posebnem pakiranju pod blagovno znamko Zveneče Cedre Rusije. Samo njihovo podjetje ima ekskluzivne pravice, za uporabo imena pod to blagovno znamko, ki je v lasti Megre Vladimirja.

Zakaj je njihova metoda hladnega stiskanja v lesenih stiskalnicah tako pomembna?

Zaradi zagotavljanja kakovosti izstisnjenega olja se oreščki stiskajo v tako imenovani "Cedrini hiši" ki je narejena v celoti iz lesa Sibirske Cedre. Ker je Cedra izjemna proizvajalka fitoncida (čisti zrak) je tudi takšno okolje idealno za ohranitev vseh lastnosti olja. Zbiranje in lupljenje oreščkov sibirske cedre je ciljni prodkut obdelave. Ta stopnja obdelave je ena od glavnih faz proizvodnje, od katere je odvisna kakovost končnega izdelka. Strogost postopkov narekuje, da je prisotno samo žensko osebje, ki je posebej učeno in ima veliko delovnih izkušenj sodelujejo v tej fazi predelave. Ročno delo, ki ga izvajajo se ne more primerjati z kakršnimikoli drugimi mahanskimi stroji.

Proces izdelave je opisan tudi v knjigah Anastasija-Zveneče cedre Rusije in se jih uporablja že iz generacije v generacijo.

 

Navodila za uporabo:

Olje se uporablja kot preventivno sredstvo. Uživajte ga na prazen želodec, od 30 do 60 minut pred obrokom, 2 do 3 čajne žličke vendar nikakor kovinske, ali pa si odmerek olja natočite v vašo dlan (naredite šalčko z dlanjo). Pred uporabo olje pretresite. Ko zaužijete olje ga zadržite v ustih in ga premešajte s slino ter počasi požirajte. Po ustih boste imeli prijeten okus oreščkov. Za boljši občutek po zaužitju stopite na svež zrak.  

Lahko se ga uporablja tudi kot dodatek k prehrani za obogatitev okusa, masažne terapije ali nego kože, saj koži povrne elastičnost. Ko uporabljate produkte sibirske cedre za uživanje ali zunanjo uporabo je priporočljivo, da upoštevate naslednje: Uporabljajte jih v dnevnem času. Ker je cedra zbirateljica energij vesolja se vsi produkti štejejo za živa, zato dosežejo svojo največjo unčinkovitost pri obolenju, takrat ko je človek buden in aktiven.

Izdelek-100 ml steklenička  z zlato obarvano tekočino s prijetnim vonjem cedre oreščkov, postavljena v kartonsko embalažo. Rok 12 mesecev. 

Sestavine:

  • 100%naravno ekstra deviško olje iz oreščkov sibirske cedre.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano!
Hraniti izven dosega otrok!
Hraniti v hladilniku.


Proizvajalec: Megre LLC,Rusija
Distributer: Mariks d.o.o.

V skladu z določili Uredbe komisije (ES) št. 1881/2006 z dne 19.12.2006 o določitvi mejnih vrednosti nekaterih onesnaževal v živilih ( Ur. list ES št. L 364/2006 s spremembami) ter da je izdelek varen po določilih 14. čl. (sedmi odstavek) Uredbe (ES) št- 178/2002 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 28 januar 2002 o določitvi spošnih načel in zahtevah živilske zakonodaje, ustanovitvi Evropske agencije za varnost hrane in postopkih, ki zadevajo varnost hrane (Ur. list ES št L 31/2002)

 

Če potrebujete kakršnokoli pomoč, dodatne storitve ali dodatne informacije o tem izdelku ali če ste morebiti našli kakšne pomanjkljivosti v predstavitvi tega izdelka, ali če nam boste želeli sporočiti karkoli drugega, smo vam na voljo na našem spletnem naslovu: barbara@mariks.si

Vir: https://megrellc.com/product-category/cedar-nut-oils/

Vir: http://www.pinenutoil.eu/

Vir: http://www.pinenutoil.eu/pine-nut-oil/external-use.php

Vir: http://www.pinenutoil.eu/ringing-cedars-of-russia/conference.php

Vir: http://www.pinenutoil.eu/ringing-cedars-of-russia/vladimir-megre.php

Vir: http://www.cedarnuts.org/cedar_nuts_treasure_house.php

Vir: http://www.pinenutoil.eu/ringing-cedars-of-russia/vladimir-megre.php

Path: > > > HLADNO STISKANO OLJE IZ OREŠČKOV SIBIRSKE CEDRE

7 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji

Related articles on blog