HLADNO STISKANO OLJE IZ OREŠČKOV SIBIRSKE CEDRE OBOGATENO Z 10% TERPENTINA/SMOLE

4022

Nov izdelek

Popolni imunostimulant ki obnavlja življenjsko energijo telesa.

Več podatkov

Na zalogi

29,67 € z DDV

-15%

34,90 € z DDV

Na seznam želja

Podatki

Vsebina100 ml
SestavaOlje iz oreščkov Sibirske Cedre obogateno z 10% Terpentina MEGRE
LastnostiOlje iztisnjeno iz oreščkov sibirske cedre z leseno stiskalnico - hladno stiskano
Kategorija izdelkaPrehrambeno dopolnilo

Več podatkov

Ko gredo ljudje v lekarno in kupijo medicino,  ponavadi upajo, da jim bo pomagalo. V bistvu ima vsaka vrsta zdravila kemične sestavine in neželene učinke. Predlagamo vam naravni izdelek, ki je bil oblikovan iz narave. Cedrino olje krepi moč, zmanjšuje čas zdravljenja številnih bolezni in nima stranskih učinkov. Poleg tega cedra  vsebuje celoten kompleks vitaminov, sproži imunski sistem, krepi človekovo moč in zmanjša raven holesterola v krvi. To je edinstven izdelek!

http://info.megre.ru/en/produc Uredi ts/oil_siberian_cedar/

100 % naravno hladno stiskano olje iz oreščkov sibirske cedre z dodatkom 10% terpentina/smola.

Olje pridobivajo  z metodo hladnega stiskanja iz oluščenih semen oreščkov sibirske cedre ročno v lesenih stiskalnicah brez segrevanja in kemičnih postopkov, pri katerem ohranijo maksimalno količino koristnih učinkovin v olju, zato je proizvodnja olja pri Megre LLC popolna. V tej fazi proizvodnje se namreč doda terpentin/smola v čisto olje sibirske cedre. izdelki se prodajajo v posebnem pakiranju pod blagovno znamko Zveneče Cedre Rusije. Samo njihovo podjetje ima ekskluzivne pravice, za uporabo imena pod to blagovno znamko, ki je v lasti Megre Vladimirja.

Pomembno : 

Zaradi zagotavljanja kakovosti izstisnjenega olja se oreščki stiskajo v tako imenovani "Cedrini hiši" ki je narejena v celoti iz lesa Sibirske Cedre. Ker je Cedra izjemna proizvajalka fitoncida (čisti zrak) je tudi takšno okolje idealno za ohranitev vseh lastnosti olja. Zbiranje in lupljenje oreščkov sibirske cedre je ciljni prodkut obdelave. Ta stopnja obdelave je ena od glavnih faz proizvodnje, od katere je odvisna kakovost končnega izdelka. Strogost postopkov narekuje, da je prisotno samo žensko osebje, ki je posebej učeno in ima veliko delovnih izkušenj sodelujejo v tej fazi predelave. Ročno delo, ki ga izvajajo se ne more primerjati z kakršnimikoli drugimi mahanskimi stroji.

Zakaj je njihova metoda hladnega stiskanja v lesenih stiskalnicah tako pomembna?

Ker jedrce oreščka in olja vsebujeta ves periodni sistem, ob stiku s kovino pa lahko posamezni elementi oksidirajo.

Izmed vseh olj iztisnjenih iz oreščkov Sibirske Cedre ki jih ponuja proizvajalec Megre LLC, je olje z dodatkom smole Sibirske cedre najučinkovitejše in verjetno tudi najmanj prijetnega okusa, kar pa odtehtajo njegove pozitivne lastnosti! Je naraven antiseptik.

Znano je, da je gozd sibirske cedre praktično sterilen kajti vsebuje le od 300-500 nepatogenih mikrobov na  kubični meter.

Smola doseže največji učinek, če je nabrana z dreves, ki niso posekana. Obstaja namreč prepričanje, da drevo ne more sprostiti svoje življenjske moči v smolo, če je podrto. Zato zbirajo smolo le s tistih dreves, ki jo sproščajo sama. Balzam sibirske cedre je unčinkovit naravni antioksidant, ki pripomore k zdravljenju in zmanjšuje toksičnost pri jemanju kemičnih preparatov (razstrupljanje). Redna uporaba smole vzpostavlja naravno obrambno delovanje celic na molekularni ravni in pripomore k izboljšanju možganske in periferne prekrvavitve. Znižuje ali odpravlja pomanjkljivo presnovo maščob, ščiti kožo pred škodljivimi vplivi okolja, zaradi česar je koža bolj prožna. Je vir visoko absorpcijskih vitaminov in polinenasičenih maščobnih kislin, ki spodbujajo regeneracijo telesnih tkiv.

 Prav tako prispeva:

  • v primeru pomanjkanja vitamina E
  • kot sredstvo za krepitev imunskega sistema
  • stabilizira krvni tlak
  • pri kompleksnem zdravljenju onkoloških bolezni, težav z prebavnim traktom.

Vir : https://megrellc.com/product/cedar-oil-enriched-with-cedar-resin-10-100-ml/

Navodila za uporabo:

Olje se uporablja kot preventivno sredstvo. Uživajte ga na prazen želodec, od 30 do 60 minut pred obrokom, 2 do 3 čajne žličke vendar nikakor kovinske, ali pa si odmerek olja natočite v vašo dlan (naredite šalčko z dlanjo). Pred uporabo olje pretresite. Ko zaužijete olje ga zadržite v ustih in ga premešajte s slino ter počasi požirajte. Po ustih boste imeli prijeten okus oreščkov. Za boljši občutek po zaužitju stopite na svež zrak.  

Če uživate cedrino olje prvič je bolje, da začnete za začetek z nekaj kapljicami olja, nato pa postopoma povečujete do priporočenega odmerka.

Lahko se ga uporablja tudi za masažne terapije ali nego kože, saj koži povrne elastičnost. Ko uporabljate produkte sibirske cedre za uživanje ali zunanjo uporabo je priporočljivo, da upoštevate naslednje: Uporabljajte jih v dnevnem času. Ker je cedra zbirateljica energij vesolja se vsi produkti štejejo za živa, zato dosežejo svojo največjo unčinkovitost pri obolenju, takrat ko je človek buden in aktiven. 

Izdelek-100 ml steklenička  z zlato obarvano tekočino s prijetnim vonjem cedre oreščkov, postavljena v kartonsko embalažo. Rok 12 mesecev.

V skladu z določili Uredbe komisije (ES) št. 1881/2006 z dne 19.12.2006 o določitvi mejnih vrednosti nekaterih onesnaževal v živilih ( Ur. list ES št. L 364/2006 s spremembami) ter da je izdelek varen po določilih 14. čl. (sedmi odstavek) Uredbe (ES) št- 178/2002 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 28 januar 2002 o določitvi spošnih načel in zahtevah živilske zakonodaje, ustanovitvi Evropske agencije za varnost hrane in postopkih, ki zadevajo varnost hrane (Ur. list ES št L 31/2002)

Če potrebujete kakršnokoli pomoč, dodatne storitve ali dodatne informacije o tem izdelku ali če ste morebiti našli kakšne pomanjkljivosti v predstavitvi tega izdelka, ali če nam boste želeli sporočiti karkoli drugega, smo vam na voljo na našem spletnem naslovu: barbara@mariks.si

Vir: Vir: http://www.megre.ru/product/kedrovoe-maslo/

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

HLADNO STISKANO OLJE IZ OREŠČKOV SIBIRSKE CEDRE OBOGATENO Z 10% TERPENTINA/SMOLE

HLADNO STISKANO OLJE IZ OREŠČKOV SIBIRSKE CEDRE OBOGATENO Z 10% TERPENTINA/SMOLE

Popolni imunostimulant ki obnavlja življenjsko energijo telesa.

Related articles on blog