CEDRINO NEGOVALNO OLJE ZA UŠESA Povečaj

CEDRINO NEGOVALNO OLJE ZA UŠESA

910000

Nov izdelek


Rok uporabnosti do konca Oktobra 2022!!

Negovalno cedrino olje za ušesa iz linije Megre,  je naravni kozmetični izdelek. Smola deluje protibakterijsko, olje cedre pa hrani in mehča kožo.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

10,57 €

Na seznam želja

Več podatkov

NEGOVALNO OLJE CEDRE ZA UŠESA

Naravno in blago, odlično se je izkažalo pri naslednjih težavah kot so;

  • površinske poškodbe kože ušesa,
  • zamašitev ušesnega masla,
  • žuželke, ujete  v ušesni kanal,
  • nelagodje zaradi hrupa ali zvočne spremembe.


Načini
uporab
e:

Pri občutku nelagodja v ušesnem kanalu nanesite olje na kožo okoli ušesa in zunanji slušni kanal s oljem prepojeno vato ali ušesno palčko.V zunanji ušesni kanal lahko kapnemo 2-3 kapljice olja tako, da uho potegnete nazaj in privzdignete uesno mečico. Pri tem je priporočljivo, da glavo držite v nagnjenem položaju 1-2 minuti, nato pa na uho položite toplo tkanino ( robček, šal, brisačo) dokler neprijeten občutek ne izgine. Postopek lahko ponovite 2 do 3 krat dnevno.


V primeru insekta v ušesih, ušesni kanal napolnite do vrha z oljem in s pinceto previdno odstranite insekt, ki se pojavi na površini.

Če pride do zastoja ušesnega masla - zamašenost ušes, s pipeto kapnite 3 kapljice olja v ušesa. Včasih se občutek neprehodnosti po prvem nanosu poveča,  v tem primeru  je potrebno olje v časovnem okvirju od dveh ur do dveh dni ponovno vnesti dokler se ošesno maslo ne zmehča in ušesni kanal ne očisti.


https://megrellc.com/product/skin-auricle-care-oil-megre/


Sestavine:  Cedrino olje 90% , smola cedre 10%.

Kontraidikacije: Intoleranca na posamezne sestavine.


OPOZORILO! Pred uporabo olja se prepričajte, da niste alergični na posamezno sestavino to lahko storite tako, da na hrbtno stran dlani nanesete 3-5 kapljic olj in jih vtrite. Če se skozi dan na koži ne pojavi rdečica, se lahko olje uporablja brez strahu.Izdelke: 10ml steklenička


Če potrebujete kakršnokoli pomoč, dodatne storitve ali dodatne informacije o tem izdelku ali če ste morebiti našli kakšne pomanjkljivosti v predstavitvi tega izdelka, ali če nam boste želeli sporočiti karkoli drugega, smo vam na voljo na našem spletnem naslovu: barbara@mariks.si
Path: > > > CEDRINO NEGOVALNO OLJE ZA UŠESA

10 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji