Paket za ozaveščanje 1 Knjiga Anastasija in olje iz oreščkov s.cedre obogateno z 10% terpentinom/smola

2000

Nov izdelek

Paket za ozaveščanje; Zbirka knjig Zveneče Cedre Rusije, I.Knjiga Anastasija ter olje iz oreščkov sibirske cedre obogateno z 10% terpentinom/smola.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

53,70 €

namesto 57,37 €

Na seznam želja

Več podatkov

PAKET ZA OZAVEŠČANJE;

V knjigi iz zbirke knjig ZVENEČE CEDRE RUSIJE boste spoznali Anastasijo, ki je osvojila Rusijo in sedaj osvaja svet. Mlada puščavnica se je odločila razodeti tisočletja staro modrost svojih prednikov iz tajge in jo ponuditi svetu. Njeno sporočilo je izredno preprosto pa vendar vzvišeno, čisto in nabito z dobroto. Že pri milijonih bralcev je prebudila iskro nečesa posebnega, jih navdala z upanjem in voljo do življenja. Vrnila je smisel tistim, ki so ga izgubili in ga okrepila v tistih, ki so ga že imeli.

V omenjeni knjigi so opisani tudi postopki

-predelave cedre ter oreščkov cedre na podlagi katerih pridobivajo prvovrstno cedrovo olje ter na njihovi osnovi pripravljenih izdelkov.

-Zaradi česa so cedrovi plodovi tako edinstveni in zakaj jih lahko z gotovostjo štejemo med najbolj ekološko čista in zdravilna živila današnjega časa?

-Za kaj vse ga lahko uporabljamo?

- Ugotovitve znanstvenikov z univerze v Tomsku, ki so olje vključili v dnevno prehrano ljudi,...

100 % naravno hladno stiskano olje iz oreščkov sibirske cedre z dodatkom 10% terpentina/smola.

Olje pridobivajo  z metodo hladnega stiskanja iz oluščenih semen oreščkov sibirske cedre ročno v lesenih stiskalnicah brez segrevanja in kemičnih postopkov, pri katerem ohranijo maksimalno količino koristnih učinkovin v olju.

Znano je, da je gozd sibirske cedre praktično sterilen kajti vsebuje le od 300-500 nepatogenih mikrobov na  kubični meter.

Smola vsebuje od 30 do 35% hlapnih elementov: terpentin in njegove derivate, kisikove spojine in jantarne kisline. Preostali del (od 65 do 70%), predstavljajo smolne kisline in  njihovi derivati, rezinoli in rezinotanoli, nevtralne snovi, rastlinske primesi, vitamina C in D. Smola doseže največji učinek, če je nabrana z dreves, ki niso posekana. Obstaja namreč prepričanje, da drevo ne more sprostiti svoje življenjeske moči v smolo, če je podrto. Zato zbirajo smolo le s tistih dreves, ki jo sproščajo sama. Balzam sibirske cedre je unčinkovit naraveni antioksidant, ki pospešuje zdravljenje in zmanjšuje toksičnost pri jemanju kemičnih preparatov (rastrupljanje). Redna uporaba smole vzpostavlja naravno obrambno delovanje celic na molekularni ravni in pripomore k izboljšanju možganske in periferne prekrvavitve. Pomaga oskrbovati organe in tkiva  s kisikom in aktivira mehanizem za oblikovanje novih celic (*pinololna kisline), znižuje ali odpravlja pomankljivo presnovo maščob, ščiti kožo pred škodljivimi vplivi okolja, zaradi česar je koža bolj prožna (*pinolna kislina).

Vsebina paketa

Path: > > > Paket za ozaveščanje 1 Knjiga Anastasija in olje iz oreščkov s.cedre obogateno z 10% terpentinom/smola

5 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji

Related articles on blog