ZBIRKA KNJIG ZVENEČE CEDRE RUSIJE, I.KNJIGA ANASTASIJA Povečaj

ZBIRKA KNJIG ZVENEČE CEDRE RUSIJE, I.KNJIGA ANASTASIJA

8822

Nov izdelek

ZBIRKA KNJIG ZVENEČE CEDRE RUSIJE, I.KNJIGA ANASTASIJA

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

22,76 €

Na seznam želja

Več podatkov

ANASTASIJA I.del

Iz predgovora:  Zdaj je bralcem končno na voljo prenovljena im izbrušena različica legendarne prve knjige Anastasija. Prepričan sem, da bo očarala tako stare kot nove bračce in da bo prinesla novi zagon vsem pionirjem, ki se trudijo oblikovati možnost zdravega, čistega in resnično sonaravnega bivalnega okolja za prebivalce Slovenije- ne le za ljudi, ampak tudi za rastline in živali. Vedno se srečujemo z vprašanjem: Kje začeti?  Nikjer drugje kot tukaj in zdaj. Rodovne vasi so v prvi vrsti skupnosti, zato se je že zdaj vredno učiti sožitja, zdrave komunikacije, sodelovanja, prilagajanja, nesebičnosti. Če se naučimo ekoloških odnosov, bomo lahko zametke ekološkega rodovnega naselja začeli graditi celo v bloku sredi mesta. Ko se bomo bodisi v mestu ali na vasi naučili sobivati z ljudmi, nas bo narava vse skupaj veselo sprejela k sebi in nam pomagala graditi raj na zemlji o kakršnem govori Anastasija. Začetki so vedno najtežji, ampak tudi najslajši. Učenje se začenja preprosto: le poklekniti moramo pred poganjke mladih sadik na okenski polici...in poslušati.

Anastasija je osvojila Rusijo in sedaj osvaja svet. Mlada piščavnica se je odločila razodeti tisočletja staro modrost svojih prednikov iz tajge in jo ponuditi svetu. Njenp sporočilo je izredno prerosto, pa vendar vzvišeno, čisto in nabito z dobroto. Že pri milijonih bralcev je prebudila iskro nečesa posebnega, jih navdala z upanjem in voljo do življenja. Vrnila je smisel tistim, ki so ga izgubili in ga okrepila v tistih, ki so ga že imeli.

Pripomba založnice

Do zdaj je v založbi Zveneče cedre Rusije izšlo 10 knjig: prejšnji slovenski založnik je v letih 2002 do 2006 izdal prvih osem knjig po dve skupaj pod imenom zbirka Anastazija. Žal se teh knjig v Sloveniji ne da več kupiti. Mogoče si jih je izposoditi v knjižnicah.

Založba Žarek je leta 2011 izdala manjkajoči dve knjigi iz celotne zbirke, to sta VIII/2.del Nove civilizacije Obredi ljubezni in X.knjiga Anasta. Leto kasneje pa je izšla še prva, prenovljena in s strani avtorja dopolnjena I.knjiga Anastasija.

Knjigo je prevajala Jana Ferjan, jezikovno usklajevanje, lekturo in soprevod je prispeval Nara Petrovič, prav tako je napisal spremno besedo; korekture je naredila Judita Tkavc, knjigo pa oblikovala Nina Dekleva.

Path: > > > ZBIRKA KNJIG ZVENEČE CEDRE RUSIJE, I.KNJIGA ANASTASIJA

2 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji

Related articles on blog