Leseni namizni pribor-SET Povečaj

LESENI NAMIZNI PRIBOR SET

1700019

Nov izdelek

Lesen pribor iz cedrovega lesa namenjen za vsakodnevno uporabo, Za vroče in hladne jedi.

Izredno kvaliteten rokodelski izdelek, narejen iz ekološko naravnega materiala, varen in zdravju koristen. Oddaja sladki vonj cedre in eteričnih olj. Ne pozabimo tudi na to, da z uporabo lesenega pribora hrana postane okusnejša in polnejša arome.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

36,41 €

Na seznam želja

Več podatkov

SET NAMIZNI PRIBOR IZ CEDROVINE

Izredno kvaliteten rokodelski izdelek, ročno narejen iz ekološko prijaznega materiala, varen in zdravju koristen. Oddaja vonj eteričnih olj in fitoncidov, ki ubijajo nevarne bakterije, zato je zrak v gozdu Sibirske tajge praktično sterilen. Priročno za uporabo v kuhinji ali za pripravo jedi. Idealen tudi za otroke saj je praktičen in trpežen.

Uživanje hrane z uporabo lesenega pribora organizem absorbira tudi fitoncid in smole, ki so prisotne v cedrinem lesu  zato spodbuja maksimalno prebavo in usedanje hrane v želodcu. Ne pozabimo tudi na to da z uporabo lesenega pribora hrana postane okusnejša in polnejša arome.

Posebnosti in uporaba

Ker se les ne predeluje torej brez dodanih umetnih barvil in kemikalij je potrebno krožnik in žlicopred prvo uporabo obrisati s suho ali vlažno krpo in nato še impregnirati s cedrinim oljem oz. katerim koli drugim oljem, ki je na voljo. Za čiščenje lesenih krožnikov se priporoča spiranje s toplo vodo brez uporabe kemijskih čistil. Po večkratni uporabi krožniki rahlo potemnijo.

Priporočilo uporabe

1. Če uporabljate olje iz oreščkov sibirske cedre je dovolj samo, da krožnik  (ali karkoli drugega iz lesa) dobro premažete in počakate kakšen dan, da se olje dobro vpije.

2. Izdelek premažemo z oljem- kakršnim koli samo da je hladno stiskano. Pečico najprej segrejemo na 80 stopinj. Izdelek torej krožnik (ali karkoli drugega iz lesa) položimo v pečico in  jo izklopimo. Izdelek pustimo v pečici, dokler se ne ohladi.


Paket vsebuje


2x krožnik iz lesa sibirske cedre
2x žlica iz lesa sibirske cedre-16 cm

 

Če potrebujete kakršnokoli pomoč, dodatne storitve ali dodatne informacije o tem izdelku ali če ste morebiti našli kakšne pomanjkljivosti v predstavitvi tega izdelka, ali če nam boste želeli sporočiti karkoli drugega, smo vam na voljo na našem spletnem naslovu: barbara@mariks.si

Vsebina paketa

Path: > > > LESENI NAMIZNI PRIBOR SET

5 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji