Paket za ozaveščanje 1 Knjiga Anastasija in olje iz oreščkov s.cedre obogateno z morsko krhliko

1000

Nov izdelek

Paket za ozaveščanje; Zbirka knjig Zveneče Cedre Rusije, I.Knjiga Anastasija ter olje iz oreščkov sibirske cedre obogateno z morsko krhliko.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

53,70 €

namesto 57,37 €

Na seznam želja

Več podatkov

PAKET ZA OZAVEŠČANJE;

V knjigi iz zbirke knjig ZVENEČE CEDRE RUSIJE boste spoznali Anastasijo, ki je osvojila Rusijo in sedaj osvaja svet. Mlada puščavnica se je odločila razodeti tisočletja staro modrost svojih prednikov iz tajge in jo ponuditi svetu. Njeno sporočilo je izredno preprosto pa vendar vzvišeno, čisto in nabito z dobroto. Že pri milijonih bralcev je prebudila iskro nečesa posebnega, jih navdala z upanjem in voljo do življenja. Vrnila je smisel tistim, ki so ga izgubili in ga okrepila v tistih, ki so ga že imeli.

V omenjeni knjigi so opisani tudi postopki

-predelave cedre ter oreščkov cedre na podlagi katerih pridobivajo prvovrstno cedrovo olje ter na njihovi osnovi pripravljenih izdelkov.

-Zaradi česa so cedrovi plodovi tako edinstveni in zakaj jih lahko z gotovostjo štejemo med najbolj ekološko čista in zdravilna živila današnjega časa?

-Za kaj vse ga lahko uporabljamo?

- Ugotovitve znanstvenikov z univerze v Tomsku, ki so olje vključili v dnevno prehrano ljudi,...

100% naravno hladno stiskano olje iz oreščkov sibirske cedre obogateno z dodatkom morske krhlike

Olje pridobivajo  z metodo hladnega stiskanja iz oluščenih semen oreščkov sibirske cedre ročno v lesenih stiskalnicah brez segrevanja in kemičnih postopkov, pri katerem ohranijo maksimalno količino koristnih učinkovin v olju.

Olje je sestavek semenskega olja, sibirske cedre in naravnega izvlečka iz morske krhlike.

Olje cedre je obogaten z naravnim ekstraktom morske krhlike, s čimer širi nabor prehrane in ga oplemeniti z večkrat nenasičenimi maščobnimi kislinami karotena, vitaminov, elementov in drugih biološko aktivnih snovi v sledovih, kot tudi za krepitev že znane koristne lastnosti olja cedre.

Multivitaminska rastlina poznana tudi pod imenom rakitovec spada v družino grmov, ki zraste od 3 do 6 metrov visoko. Ker je izredno vzdržljiva rastlina je odporna na mraz in veter. Njeni plodovi zažarijo v sončni oranžni barvi v septembru in okotobru.

Ste vedeli, da je olje iz plodov morske krhlike eno najbolj dragocenih olj na svetu? Vsebuje sladkorje in organske kilsine ( jabolčna kislina, vinska kislina),..Vsebuje nasičene kot tudi nenasičene maščobne kisline ter vitamine, dragocen vitamin betakaroten, ki ga najdemo tudi v korenju, in vitamina C in E, ki sta znana kot ključni antioksidant. Plodovi morske krhlike torej vsebujejo izjemne količine vitamina C. Ste vedeli, da je to kar 30-krat več kot pri pomarančah ali vsaj 10-krat več kot pri limonah? Jagode rakitovca poleg izjemnih količin vitamina C, vsebujejo tudi vitamine A, E, F in K, vitamine skupine B ( B1, B2, B3, B9 in B9) minerale, kalcij, mangan, magnezij, kalij, fosfor, železo. Olje obogateno z morsko krhliko ima izrazitejšo antioksidantivne in baktericidne lastnostii. V ljudskem zdravilstvu različnih držav se krhlika že dolgo uporablja kot zdravilna rastlina. Plod morske krhlike in lubja vsebujejo serotonin, ki ima pomembno vlogo pri normalni aktivnosti živčnega sistema.

Vsebina paketa

Path: > > > Paket za ozaveščanje 1 Knjiga Anastasija in olje iz oreščkov s.cedre obogateno z morsko krhliko

5 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji

Related articles on blog