KEDRA - NARAVNA ZOBNA KREMA Z ETERIČNIM OLJEM IN METO

5522

Nov izdelek

Rok uporabnosti do konca Aprila 2023.
Zobna krema Kedra -
z eteričnim oljem mete.

Zobne paste narejene izključno iz naravnih sestavin, ki jih danes težko najdemo vendar obstajajo. Z veseljem vam predstavljamo široko paleto takšnih izdelkov, ki vam omogočajo zdravo življenje. Zahvaljujoč uravnoteženi sestavi zelišč, eteričnih olj, smole in drugih sestavnih delov rastlin iz Sibirske cedre.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

6,23 €

Na seznam želja

Podatki

Vsebina 60 ml
Sestava Oreščkovo olje cedre
Lastnosti Zobna pasta

Več podatkov

"Radi bi vam povedali o zobni kremi Kedra. Ko sem vstopil v trgovino in videl zobno pasto s cedrovim oljem,  sem jo neobetajoče kupil in ko sem jo probal, sem razumel, da je to samo reklamni trik saj v tem izdelku ni bilo olja. In v trenutku sem prišel do zamisli, da bi lahko izdelali svojo zobno pasto z dodatkom eteričnega olja cedre. "Našel sem proizvajalca in mu prinesel naše komponente za proizvodnjo, pripravil je modele dveh zobnih krem. Produkt sem ponudil svojim prijateljem. Vsem je bil všeč okus. Kmalu smo začeli proizvajati naravno zobno kremo, ki je bila kasneje patentirana. Čeprav smo potrebovali skoraj pol leta, da smo jo proizvedli, je sedaj  zobna pasta Kedra izjemno priljubljena. Nima analogov! "

Sergej Megre.

KEDRA META (POPROVA META) 100% naravna zobna krema na osnovi olja sibirske cedre z ekstraktom eteričnih olj in ekstraktom mete, pridelano brez konzervansov in umetnih sestavin.

Učinkovito sredstvo, za higieno zob in dlesni. Olje sibirske cedre Vsebuje vitamin E in vzpodbuja krepitev trdih in mehkih tkiv v ustih. Zobna pasta ima prijeten okus in spodbuja svež zadah. Smola cedre, ki je del zobne paste vsebuje naravne aktivne   učinkovine, ki zagotavljajo preprečevaje zobne gnilobe in pomaga krepiti dlesni.

Uporaba: Priporočjivo za vsakodnevno uporabo po obroku ali vsaj 2-krat na dan. Samo za zunanjo uporabo.

Brez vsebnosti fluorida, natrijevega sulfata, sladkorja, sintetične kemikalije ali barve.

Izdelek-60 ml tuba postavljena v kartonsko embalažo.

Zanimivosti

Klinične študije so opravili tudi  na oddelku terapevtskega zobozdravstva Novosibirsk State Medical University.

Vir: http://www.magicorganic.co.uk/natural-cedar-nut-powder-toothpaste/

Vir: http://www.megre.ru/product/pasta_efir_maslo/
Vir: http://info.megre.ru/en/products/toothpaste_cedar/

Če potrebujete kakršnokoli pomoč, dodatne storitve ali dodatne informacije o tem izdelku ali če ste morebiti našli kakšne pomanjkljivosti v predstavitvi tega izdelka, ali če nam boste želeli sporočiti karkoli drugega, smo vam na voljo na našem spletnem naslovu: barbara@mariks.si

Path: > > > KEDRA - NARAVNA ZOBNA KREMA Z ETERIČNIM OLJEM IN METO

11 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji