KEDRA ZOBNA KREMA S PROPOLISOM

5544

Nov izdelek


Naravna zobna krema s dodatkom propolisa.

Zobne paste narejene izključno iz naravnih sestavin, ki jih danes težko najdemo vendar obstajajo. Z veseljem vam predstavljamo široko paleto takšnih izdelkov, ki vam omogočajo zdravo življenje. Zahvaljujoč uravnoteženi sestavi zelišč, eteričnih olj, smole in drugih sestavnih delov rastlin.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

6,23 €

Na seznam želja

Več podatkov

"Radi bi vam povedali o zobni kremi Kedra. Ko sem vstopil v trgovino in videl zobno pasto s cedrovim oljem,  sem jo neobetajoče kupil in ko sem jo probal, sem razumel, da je to samo reklamni trik saj v tem izdelku ni bilo olja. In v trenutku sem prišel do zamisli, da bi lahko izdelali svojo zobno pasto z dodatkom eteričnega olja cedre. "Našel sem proizvajalca in mu prinesel naše komponente za proizvodnjo, pripravil je modele dveh zobnih krem. Produkt sem ponudil svojim prijateljem. Vsem je bil všeč okus. Kmalu smo začeli proizvajati naravno zobno kremo, ki je bila kasneje patentirana. Čeprav smo potrebovali skoraj pol leta, da smo jo proizvedli, je sedaj  zobna pasta Kedra izjemno priljubljena. Nima analogov! "

Sergej Megre.

KEDRA PROPOLIS  100% naravna zobna krema na osnovi olja sibirske cedre z dodatkom propolisa.

Novo učinkovito sredstvo za higieno zob in ustne votline.Ima prijeten okus, ustvarja občutek svežine in odpravlja slab zadah. Vsebuje vitamin E, krepi trda in mehka tkiva v notranjosti ustne votline. Propolis kot je že za njega znano, ima protibakterijsko učinkovino, ki preprečuje nastajanje zobne gnilobe in pomaga krepiti dlesni. Sestavljena izključno iz komponent, ki izhajajo iz predelave cedre.

Olje sibirske cedre (cedrino olje) vsebuje vitamin E, ki je pomemben dejavnik za krepitev trdih in mehkih tkiv v ustni votlini. Vse sestavine so pridobljene pri predelavi sibirske (cedre). Sok cedre ali cedrina smola, ki je v sestavi zobne paste, ima naravno imunoaktivno in antibakterijsko delovanje, kar pomeni preventivo za nastajanje kariesa in krepitev dlesni. Lupine oreščkov sibirske cedre, zmlete po edinstveni metodi, dodatno čistijo zobe.

Zanimivosti

Klinične študije so opravili tudi  na oddelku terapevtskega zobozdravstva Novosibirsk State Medical University.

Sestavine: Cedrino olje (olje iz oreščkov sibirske cedre), eterično olje sibirske cedre, voda, glicerin, propolis, sok sibirske cedre

Uporaba: Priporočljivo za vsakodnevno uporabo po obroku ali vsaj 2-krat na dan. Samo za zunanjo uporabo.

Brez vsebnosti fluorida, natrijevega sulfata, sladkorja, sintetične kemikalije ali barve.

Izdelek- 60 ml tuba postavljena v kartonsko embalažo. 

Če potrebujete kakršnokoli pomoč, dodatne storitve ali dodatne informacije o tem izdelku ali če ste morebiti našli kakšne pomanjkljivosti v predstavitvi tega izdelka, ali če nam boste želeli sporočiti karkoli drugega, smo vam na voljo na našem spletnem naslovu: barbara@mariks.si

Path: > > > KEDRA ZOBNA KREMA S PROPOLISOM

11 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji