ORGANSKE DIŠEČE PALČKE Povečaj

ORGANSKE DIŠEČE PALČKE (NAGACHAMPA (KOMBINACIJA RASTLIN MAGNOLIJE TER SANDALOVINE)

290000

Nov izdelek

ORGANSKE DIŠEČE PALČKE

so bile v zgodovini tradicije joge uporabljene za oblikovanje ambienta miru in miline. Osveži prostor in pomirja čute, zaradi česar je človek bolj dovzeten in odprt za sprejemanje in oddajanje energije.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

2,05 €

Na seznam želja

Več podatkov

ORGANSKE DIŠEČE PALČKE

Izjemen izbor organskega kadila oz. dišav, kot so cimet, nagachampa, sivka, lotus, žajbelj, jasmin, sandalovina, in še veliko več. Paličice so 100% naravne; iz smol, naravnih ekstraktov, zelišč in eteričnih olj. Te dišeče palice se uporabljajo v ašramih (templjih) po Indiji in drugod po svetu.

Nagachapma

Ta vonj prihaja iz Indije in za njega težko najdemo pravo besedo za prevod.Ta vonj se uporablja predvsem za kadila in dišeče palčke. Izvira iz kombinacije rastlin magnolije in sandalovine.

Nagachampine kadilske palčke delujejo kot čarovnija. Odpravljajo vsak neprijeten vonj, ki je prisoten v zraku, poleg tega, PA deluje kot aromaterapevtsko za zmanjšanje anksioznosti.

Ročno izdelane iz naravnih sestavin.

Brez dodanih umetnih dišav. Ne vsebuje živalskih proizvodov ali derivatov.

Navodilo za uporabo:

Palčko kurimo tako dolgo, da se naredi plamen, pihnemo ali z roko omahnemo da začne tleti. Vzstavite v podstavek za kadilo oz. namestite na mesto, ki bo kadilo med tlenjem držalo. Priporočamo uporabo manjšega krožnika ali podobno, saj po tlenju ostane izrabljen prah palčk.

Paket vsebuje 10 dišečih palčk.

Path: > > ORGANSKE DIŠEČE PALČKE (NAGACHAMPA (KOMBINACIJA RASTLIN MAGNOLIJE TER SANDALOVINE)

28 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji