VIBHUTI

10000000

Nov izdelek

Sveti pepel za meditacijo iz joigijskega templja Dhyanalinga, ki se nahaja v Isha Yoga Center pa vznožju Velingiri Mountains v Coimbatoru, Indija.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

6,56 €

Na seznam želja

Več podatkov

Posvečen Vibhuti


Sveti pepel za meditacijo iz joigijskega templja Dhyanalinga, ki se nahaja v Isha Yoga Center pa vznožju Velingiri Mountains v Coimbatoru, Indija. Vibhuti se tradicionalno nanaša na čelo na lokaciji 3. Očesa (od konca nosu po sredini čela) ali Agna čakro. Na tak način se poveča fokus našemu umu in postanemo bolje receptivni. Druga mesta kjer se še nanaša vibhuti , je : grlena čakra (kjer je vdolbina na dnu vrata) solarni pleksus (kjer se stikajo rebra, direktno pod srcem) in dva prsta pod popkom.Vibhuti iz Isha Yoga Centra je pripravljen posebno in gre skozi močan postopek procesa posvetitve v templju Dhyanalinga.

"Že od nekdaj v naši tradicij se ve da za vse kar delaš, moraš uporabljati desni prstanec. Vsi nadiji (energijske poti v telesu) se aktivirajo pri uporabi tega prsta, ko nanesemo kumkum ali vibhuti na enegerijske točke, raztopi karmo. Tudi če z prstancom nezavedno prideš v stik z nečim svetim ki ima določeno kvaliteto energije, se razstopi nekaj karme.

In tale močan vibhuti tukaj, ko ga vzameš s prstancem, boš razstopil in se znebil nekaj karme kar tako. Celotna naša tradicija je bila zgrajena tako - kakor koli že, počasi se moraš premikati proti svoji osvoboditvi.

-          Sadhguru


Vsebina izdelka
izjemno aromatičen nežen prah, ki je zapakiran v bakrenem kozarčku in prekrit z bombažno prevleko.

Pretežno se ga uporablja v meditacijah.

Path: > > > VIBHUTI

7 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji