zapis po srečanju -Povezani v bralnem krogu z Anastasijo

Published : 15-01-2019 14:20:36
Categories : ZVENEČE CEDRE RUSIJE

»Naj bo sistem tak ali drugačen, vedno ostaja samo sistem, naravnan na to, da bi že mlademu človeku odvzel srce, dušo in ga podredil sebi. Oblikovati hoče takega človeka,  kakršni so vsi drugi, pripravljenega pokoravati se družbenemu redu. In tako že veke človeški duši ni dopuščeno spregledati. Človeku ni dovoljeno, da bi se mu duša razkrila v vsej svoji lepoti, kot duša, dana od Boga. Njemu, vladarju vsega vesolja.« Anastasija, Vladimir Megre.

Tako pač je, živimo v takšnem svetu. Toda, vse več ljudi se prebuja, vse več Svetlobe žari v nas in na Zemlji.  Vsi imam v sebi  pra-spomin o življenju, ki ga je zasnovala življenjska energija božanskih predstav. Čeprav počasi, se sprašujemo o smislu in nesmislu svojega načina življenja in počasi od-puščamo nekatere nesmisle. Spraševati se – to je tisto, kar mi je v knjigah iz zbirke Zveneče cedre Rusije tako všeč – Anastasija pravi, vprašaj se, razmisli … Seveda temu sledi sprememba!

Kaj je merilo zadovoljnega človeka? Vsak človek intuitivno ve za občutke in čustva, ki mu prinašajo izpolnjenost. Naš način življenja pa je zasnovan tako, da z umom spreminjamo vzajemne odnose materialnih predmetov okoli sebe, kar nas pusti prazne. Opravljamo delo, ki nas ne izpolnjuje, zato da postanemo lastniki nepomembnih predmetov, ki jim služimo. Vprašajmo se, zakaj nekaj počnemo, kam nas to vodi?

 

 

Bliža se čas, ko že razmišljamo o darilih za novoletno obdarovanje (za Miklavža Božička, Dedka mraza). Kako bogata ponudba je po trgovinah! Že delate sezname? Ko boste načrtovali nakupe, se vprašajte, ali bo to darilo osrečilo obdarovanca, mu bo ogrelo srce, mu bom s tem kaj pomagal/a? Najdragocenejša darila so tista, v katera vložimo svojo energijo, svoj čas. Časa pa nimamo, kajne.

Morda je čas, da tudi vi podarite komu knjigo o Anastasiji, morda sebi, svoji družini, partnerju, da jo skupaj prebirate in odkrivate tisto, kar tli globoko v vas in se prebuja. Nekje je treba začeti , najbolje pri sebi, pri svojih najbližjih. Za potrebno podporo pa so vam na voljo cedrovi izdelki, amulet je lahko lepo darilo.

»Vsak človek je dolžan ustvariti okoli sebe majhno prostranstvo ljubezni in ga podariti svojemu otroku. Ne bi smeli rojevati otrok, ne da bi jim pripravili prostranstvo ljubezni, kajti to je neodgovorno. Vsakdo ga je dolžan ustvariti okoli sebe. Če bodo vsi to dojeli in naredili, bo Zemlja postala sijoča točka v vesolju. Tako je hotel On. To sta namen in cilj človeka, saj lahko le človek ustvarja kaj takega.« Anastasija, Vladimir Megre.

Naša srečanja so nekaj posebnega, saj nanje pridejo ljudje, ki začutijo klic. Včasih se je težko odzvati, kajti to pomeni nujno spremembo, izstop iz varnega zavetja utečene nesmiselnosti. Glasno branje ali v skupini ali v naravi je nekaj posebnega, besede vibrirajo drugače. Stavki res niso namenjeni umu, med vrsticami se skriva marsikaj, kar se odkrije skozi odprto srce, ki z lastnim soustvarjanjem zapolni vrzeli.

 

Vir: http://www.zarek-hc.si/Novice-clanki/Povezani/

Share this content

Add a comment

 (with http://)