Ivan čaj CEDRA

9500

Nov izdelek

Ivan čaj iz Sibirske cedre- iz cvetnih listov stožca sibirske cedre. Zeliščni čaji so nepogrešljivi pri premagovanju prvih simptomov sezonskih obolenj in prenekaterih blažjih težav.

Dišeči šopek zdravilnih lastnosti. Čaj z močno energijo, od katere se vonj ne more upreti nobenemu poznavalcu dobrega čaja!

Več podatkov

10,96 €

Na seznam želja

Več podatkov

Ivan čaj iz sibirske cedre- iz cvetnih listov stožca sibirske cedre

Pripravki iz zelišč

Tradicija pitja čaja je zakoreninjena v Ruski kulturni zgodovini. Predstavljamo zbirko čajev, ki prihajajo iz nedotaknjenih naravnih kotičkov Rusije, kjer te tradicije ohranjajo in hkrati oživljajo družinska posestva.

Zeliščni čaji so nepogrešljivi pri premagovanju prvih simptomov sezonskih obolenj in prenekaterih blažjih težav. Za razliko od drugih čajev ta ne vsebuje kofeina, teobromina, sečne kisline, ki motijo ​​presnovo.-

Koristne lastnosti IVAN ČAJA


Vse sestavine za pripravo čaja se zbirajo ročno, v skladu s tradicijo zdravilcev in zeliščarjev, posušijo v naravnih pogojih, fermentacija čajev pa temelji na starih, skrbno obnovljenih tehnologijah.

Legendarna ruska pijača, znana že od XIII. Stoletja.  Za pridobitev ivan čaja se listi angustifolije pripravijo na poseben način, podobno kot na kitajskem: čajni list je proces fermentacije, ki razkriva kompleksno aromo in globok okus.

 

Priprava

V obtoku je več različnih receptov pri uporabi, naboljšega in najbolj priljubljenega pa delimo z vami:

  • Na osebo: pol čajne žličke na skodelico, voda naj bo vroča.
  • Na liter: V čajnik dodajte nekaj čajnih žličk ivan čaja in z vrelo vodo prelijte do polovice, počakajte 10 min in nato prilijte drugo polovico vode.

Sestavine

  • CIPREJ  (Chamaenerion angustifolium sestavljen iz latinskih besed angustus, ki pomeni "ozek"  ter folium "list"). Steblo ima rdečkasto barvo , ki zraste do 150 cm. Mladi listi in poganjki so užitni, cvetoče rastline z nežno barvo vijočlične pa so odlične za uporabo v čajih. V Rusiji se uveljavlja kot zdravilna rastlina, saj ima močan protivnetni učinek.
  • stožec sibirske cedre.

Izdelek- 110g steklenička s prijetnim vonjem sibirskih zelišč.

Če potrebujete kakršnokoli pomoč, dodatne storitve ali dodatne informacije o tem izdelku ali če ste morebiti našli kakšne pomanjkljivosti v predstavitvi tega izdelka, ali če nam boste želeli sporočiti karkoli drugega, smo vam na voljo na našem spletnem naslovu: barbara@mariks.si

Path: > > > Ivan čaj CEDRA

Pripomočki

2 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji