CEDROVA MOKA 400g

800000

Nov izdelek

CEDROVA MOKA ali SUHO CEDROVO MLEKO
Super živilo in dober zdrav prigrizek.

Več podatkov

12,21 €

Na seznam želja

Več podatkov

Pravi obrok iz cedrovih oreščkov!

Cedrova moka je izdelek, ki ga dobimo po hladnem stiskanju cedrovih oreščkov med proizvodnjo olja na lesenih stiskalnicah.

Zbirka CEDRINIH JEDR , predstavljena pod imenom "Zveneče cedre Rusije", odlikuje glavna stvar - to so živa jedrca, ki niso bila podvržena toplotni ali kemični obdelavi.

Rastlinska beljakovina z visoko vsebnostjo vitaminov, mikroelementov in ostankov olja (do 37%), ki ima neverjetno sposobnost, da ga telo absorbira. Absorbira in odstranjuje toksine iz telesa.

Vir žive energije kakovostno dopolnjuje telesno moč in potrebe po številnih hranilih (zlasti je bogata z vitamini B, magnezijem, jodom, bakrom) in usklajuje presnovne procese. Kot beljakovina je gradnik mišičnega tkiva z visoko kakovostno aminokislinsko sestavo, prava najdba za vegetarijance, športnike, odraščajoče otroke, ter nosečnice.

V starih časih so dojenčke hranili s cedrovim mlekom, če mati ni imela mleka, otroci pa se po materinem mleku niso razlikovali od vrstnikov.

Moka se lahko uporablja kot obogatitveni aditiv k različnim jedem za obogatitev okusa - za sladice/ pomešano s katero koli drugo moko v palačinkah, tortah, pitah, solat, kašic, smutijim, napitkom,. itd.

Ko se meša s toplo vodo, pa proizvede cedrovo mleko ali smetano, odvisno od razmerja.


Uporaba: Za napitek oz. cedrovo mleko zmešamo  2-3 čajne žličke s toplo vodo, po želji pa si lahko sladkamo z medom.

Izdelek;  Cedrina moka teža: 400 g


Če potrebujete kakršnokoli pomoč, dodatne storitve ali dodatne informacije o tem izdelku ali če ste morebiti našli kakšne pomanjkljivosti v predstavitvi tega izdelka, ali če nam boste želeli sporočiti karkoli drugega, smo vam na voljo na našem spletnem naslovu: barbara@mariks.si

Path: > > CEDROVA MOKA 400g

30 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji