KEDRA BONBONI ZA ODKAŠLJEVANJE-Borovnica

170013

Nov izdelek

Kedra cedrini bonboni za odkašljevanje-Borovnica

Več podatkov

1,73 €

Na seznam želja

Več podatkov

Cedrini sladkorčki, ki prinašajo razkošje okusov ter nostalgije. Uživajte v edinstveni kombinaciji cedrinega olja ter borovnice

Prehlad in kašelj nas vedno napadejo ob neprimernem času in ko opazimo prve simptome, se jih želimo čimpreje izogniti. In seveda zato želimo uporabiti naravne, varne in učinkovite rešitve.

Izdelek vključuje sestavine na osnovi cedrinega olja, cedrinega oreščka z dodatkom aktivnih sestavin- tajginih rastlin. So naravne, ohranjajo najbolj dragocene sibirske lastnosti cedre in imajo naravne antiseptične lastnosti.

Bonboni hitro in nežno izboljšujejo vneto grlo, imajo pozitivne lastnosti in prijeten okus cedre. Upoštevajte, da bonboni ne vsebujejo dodanega sladkorja, so varne za otroke in dobrodejno vpliva na osebe z posebno občutljivostjo na zdravje in alergije. Lahko jih imate vedno na voljo kar v svoji torbi ali v kompletu za prvo pomoč.

Posebnosti

Izboljšujejo v primeru bolezni dihal in žrela. Nevtralizira krče v grlu in prispeva k lažjemu dihanju, požiranju ter pomirja kašelj. Izdelani na osnovi cedrinega olja, ter avkaliptusa, ki osvežujejo grlo. Bonboni so primerni za vsakodnevno uporabo od 3-6 na dan. Ne grizite. Pustite da se počasi raztapljajo z lizanjem. Za največjo učinkovitost ponovite na vsake 2-3 ure.

Dobrodejni učinki cedrinih bonbonov

  • prispeva k sproščanju vnetega grla
  • pomirja grlo
  • zmehča simptome kašlja
  • ustvari zaščitno folijo
  • nežno objame grlo
  • ima vlogo pri spodbujanju imunskega sistema
  • hranijo telesne celice z vitamini

Brez sladkorja, konzervasnov ali barvil.

 

Sestava: cedrino olje, ekstrakt borovnice.

Izdelek: 10 kosov v zavoju postavljenih v kartonsko embalažo. Rok uporabnosti 24 mesecev.

 

 

https://megrellc.com/product/cedra-cough-drops-6/

Če potrebujete kakršnokoli pomoč, dodatne storitve ali dodatne informacije o tem izdelku ali če ste morebiti našli kakšne pomanjkljivosti v predstavitvi tega izdelka, ali če nam boste želeli sporočiti karkoli drugega, smo vam na voljo na našem spletnem naslovu: barbara@mariks.si

Path: > > KEDRA BONBONI ZA ODKAŠLJEVANJE-Borovnica

30 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji