PRISTNO IN NARAVNO + DARILO

180020

Nov izdelek

Pristno in naravno olje pridobljeno iz oluščenih semen oreščkov Sibirske cedre.

V oreščku  sibirske cedre najdemo več kot 35 vitaminov in mineralov, ki so 100% biološko dosegljivi za telo. Zelo priporočljivo je piti olje s cedrino žličko, saj olje ne sme priti v stik z nobeno kovino ker jedrce oreščka in olja vsebujeta ves periodni sistem, ob stiku s kovino pa lahko posamezni elementi oksidirajo.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

41,00 €

namesto 45,84 €

Na seznam želja

Več podatkov

Olje 

pridobivajo  z metodo hladnega stiskanja iz oluščenih semen oreščkov sibirske cedre ročno v lesenih stiskalnicah brez segrevanja in kemičnih postopkov, pri katerem ohranijo maksimalno količino koristnih učinkovin v olju, zato je proizvodnja olja pri Megre LLC popolna. izdelki se prodajajo v posebnem pakiranju pod blagovno znamko Zveneče Cedre Rusije. Samo njihovo podjetje ima ekskluzivne pravice, za uporabo imena pod to blagovno znamko, ki je v lasti Megre Vladimirja.

Zaradi zagotavljanja kakovosti izstisnjenega olja se oreščki stiskajo v tako imenovani "Cedrini hiši" ki je narejena v celoti iz lesa Sibirske Cedre. Ker je Cedra izjemna proizvajalka fitoncida (čisti zrak) je tudi takšno okolje idealno za ohranitev vseh lastnosti olja. Zbiranje in lupljenje oreščkov sibirske cedre je ciljni prodkut obdelave. Ta stopnja obdelave je ena od glavnih faz proizvodnje, od katere je odvisna kakovost končnega izdelka. Strogost postopkov narekuje, da je prisotno samo žensko osebje, ki je posebej učeno in ima veliko delovnih izkušenj sodelujejo v tej fazi predelave. Ročno delo, ki ga izvajajo se ne more primerjati z kakršnimikoli drugimi mahanskimi stroji.

Sirup sibirske cedre

Naravni multivitaminski kompleks, učinkovito naravno sredstvo za ohranjanje zdravja.

Uporaba

Olje se uporablja kot preventivno sredstvo. Uživajte ga na prazen želodec, od 30 do 60 minut pred obrokom, 2 do 3 čajne žličke vendar nikakor kovinske, ali pa si odmerek olja natočite v vašo dlan (naredite šalčko z dlanjo). Pred uporabo olje pretresite. Ko zaužijete olje ga zadržite v ustih in ga premešajte s slino ter počasi požirajte. Po ustih boste imeli prijeten okus oreščkov. Za boljši občutek po zaužitju stopite na svež zrak.  

Lahko se ga uporablja tudi kot dodatek k prehrani za obogatitev okusa, masažne terapije ali nego kože, saj koži povrne elastičnost. Ko uporabljate produkte sibirske cedre za uživanje ali zunanjo uporabo je priporočljivo, da upoštevate naslednje: Uporabljajte jih v dnevnem času. Ker je cedra zbirateljica energij vesolja se vsi produkti štejejo za živa, zato dosežejo svojo največjo unčinkovitost pri obolenju, takrat ko je človek buden in aktiven.

Sirup se priporoča 1-2 krat na dan, dodamo 2/1 čajne žličke v skodelico vročega ali hladnega napitka (čaj, voda, mineralna voda, koktajl)

Paket vsebuje

1x Olje iz oreščkov sibirske cedre  z morsko krhliko

1x Sirup sibirske cedre

+ DARILO ( Žlička sibirske cedre 14 cm)

Škatla je simbolična!

Cedrina lesena žlička

kvaliteten rokodelski izdelek, narejen iz ekološko naravnega materiala, varen in zdravju koristen. Oddaja sladki vonj cedre in eteričnih olj. Ne pozabimo tudi na to, da z uporabo lesenega pribora hrana postane okusnejša in polnejša arome. Uživanje hrane z uporabo lesenih žličk organizem absorbira tudi fitoncid in smole, ki so prisotne v cedrinem lesu. Za razliko od kovinskih žlic lesena ne oksidira, zato spodbuja maksimalno prebavo in usedanje hrane v želodcu.

Vsebina paketa

Path: > > > PRISTNO IN NARAVNO + DARILO

14 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji