PAKET ZA OZAVEŠČANJE 1 Knjiga Anastasija in olje iz oreščkov sibirske cedre

4000

Nov izdelek

Paket za ozaveščanje; Zbirka knjig Zveneče Cedre Rusije, I.Knjiga Anastasija ter olje iz oreščkov sibirske cedre.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

49,14 €

namesto 51,99 €

Na seznam želja

Več podatkov

PAKET ZA OZAVEŠČANJE;

V knjigi iz zbirke knjig ZVENEČE CEDRE RUSIJE boste spoznali Anastasijo, ki je osvojila Rusijo in sedaj osvaja svet. Mlada puščavnica se je odločila razodeti tisočletja staro modrost svojih prednikov iz tajge in jo ponuditi svetu. Njeno sporočilo je izredno preprosto pa vendar vzvišeno, čisto in nabito z dobroto. Že pri milijonih bralcev je prebudila iskro nečesa posebnega, jih navdala z upanjem in voljo do življenja. Vrnila je smisel tistim, ki so ga izgubili in ga okrepila v tistih, ki so ga že imeli.

V omenjeni knjigi so opisani tudi postopki

-predelave cedre ter oreščkov cedre na podlagi katerih pridobivajo prvovrstno cedrovo olje ter na njihovi osnovi pripravljenih izdelkov.

-Zaradi česa so cedrovi plodovi tako edinstveni in zakaj jih lahko z gotovostjo štejemo med najbolj ekološko čista in zdravilna živila današnjega časa?

-Za kaj vse ga lahko uporabljamo?

- Ugotovitve znanstvenikov z univerze v Tomsku, ki so olje vključili v dnevno prehrano ljudi,...

100 % naravno hladno stiskano olje iz oreščkov sibirske cedre.

Olje pridobivajo  z metodo hladnega stiskanja iz oluščenih semen oreščkov sibirske cedre ročno v lesenih stiskalnicah brez segrevanja in kemičnih postopkov, pri katerem ohranijo maksimalno količino koristnih učinkovin v olju.

Znano je, da je gozd sibirske cedre praktično sterilen kajti vsebuje le od 300-500 nepatogenih mikrobov na  kubični meter.

Olje sibirske cedre že od nekdaj velja za poslastico. Olje se enostavno absorbira v  telo, ima visoke hranilne lastnosti nenavadno bogato z vitamini A, B1 ,B2 ,B3, D, E, F, nenasičenih maščobnih kilslin, beljakovine, ogljikove hidrate, 14 aminokislin in 19 pomembnih mikrohranil: baker, magnezij, jod,.. Olje nima nikakršnih stranskih učinkov, uporabljajo ga lahko celo nosečnice in doječe matere.

Ko so znastveniki z univerze v Tomsku proučevali cedrovo olje, so ga vključili v dnevno prehrano likvidatorjev ob nesreči v černobilski jedrski elektrarni, ki so trpeli za posledicami previsoke stopnje sevanja. Rezultati eksperimenta so pokazali, da se je pri poizkusnih osebkih začela višati imunost. Olje pripomore k zmanjšanju siptomov in izboljšanju vašega splošnega zdravja-povečanje vitalnosti in telesne sposobnosti.

Vsebina paketa

Path: > > > PAKET ZA OZAVEŠČANJE 1 Knjiga Anastasija in olje iz oreščkov sibirske cedre

14 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji

Related articles on blog