Akcija! Paket za ozaveščanje 1 Knjiga Anastasija in olje iz oreščkov s.cedre obogateno s propolisom Povečaj

PAKET ZA OZAVEŠČANJE 1 Knjiga Anastasija in olje iz oreščkov s.cedre obogateno s propolisom

3000

Nov izdelek

Paket za ozaveščanje; Zbirka knjig Zveneče Cedre Rusije, I.Knjiga Anastasija ter olje iz oreščkov sibirske cedre obogateno s propolisom.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

53,70 €

namesto 54,63 €

Na seznam želja

Več podatkov

PAKET ZA OZAVEŠČANJE;

V knjigi iz zbirke knjig ZVENEČE CEDRE RUSIJE boste spoznali Anastasijo, ki je osvojila Rusijo in sedaj osvaja svet. Mlada puščavnica se je odločila razodeti tisočletja staro modrost svojih prednikov iz tajge in jo ponuditi svetu. Njeno sporočilo je izredno preprosto pa vendar vzvišeno, čisto in nabito z dobroto. Že pri milijonih bralcev je prebudila iskro nečesa posebnega, jih navdala z upanjem in voljo do življenja. Vrnila je smisel tistim, ki so ga izgubili in ga okrepila v tistih, ki so ga že imeli.

V omenjeni knjigi so opisani tudi postopki

-predelave cedre ter oreščkov cedre na podlagi katerih pridobivajo prvovrstno cedrovo olje ter na njihovi osnovi pripravljenih izdelkov.

-Zaradi česa so cedrovi plodovi tako edinstveni in zakaj jih lahko z gotovostjo štejemo med najbolj ekološko čista in zdravilna živila današnjega časa?

-Za kaj vse ga lahko uporabljamo?

- Ugotovitve znanstvenikov z univerze v Tomsku, ki so olje vključili v dnevno prehrano ljudi,...

100 % naravno hladno stiskano olje iz oreščkov sibirske cedre z dodatkom propolisa.

Olje pridobivajo  z metodo hladnega stiskanja iz oluščenih semen oreščkov sibirske cedre ročno v lesenih stiskalnicah brez segrevanja in kemičnih postopkov, pri katerem ohranijo maksimalno količino koristnih učinkovin v olju,

100% naravno hladno stiskano olje iz oreščkov Sibirske cedre obogateno z naravnim ekstraktom propolisa je ekološko neoporečen naraveni izdelek in vsebuje veliko za človeka koristnih snovi. Pridobivajo ga z metodo hladnega stiskanja iz oluščenih semen oreščkov sibirske cedre, brez segrevanja in kemičnih postopkov, kar omogoča ohranjanje vseh biološko uporabnih lastnostih. Propolis je tvorba več kot 50-ih osnovnih surovin katere čebele skrbno predeljujejo in tako sintetizirajo propolis. Sestavljen iz številnih rastlinskih in živalskih materialov: smole in balzami 50-55%, vosek 30% , eterična olja 10-15%, cvetni prah 5% .

Vsebina paketa

Path: > > > PAKET ZA OZAVEŠČANJE 1 Knjiga Anastasija in olje iz oreščkov s.cedre obogateno s propolisom

14 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji

Related articles on blog