KEDRA BONBONI ZA ODKAŠLJEVANJE- PROPOLIS

22103

Nov izdelek

Kedra cedrini bonboni za odkašljevanje z okusom propolisa. Prispevajo k izboljšanju vnetega, suhega ali razdraženega grla in zagotavljanju svežega zadaha. Izdelani na osnovi cedrinega olja, ter propolisa, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in povečuje k obnovi telesa na celični ravni. 

Več podatkov

Pozor: Zadnji kosi na zalogi!

3,01 €

Na seznam želja

Več podatkov

Cedrini sladkorčki, ki prinašajo razkošje okusov ter nostalgije. Uživajte v edinstveni kombinaciji cedrinega olja ter propolisa.

Prehlad in kašelj nas vedno napadejo ob neprimernem času in ko opazimo prve simptome, se jih želimo čimpreje izogniti. In seveda zato želimo uporabiti naravne, varne in učinkovite rešitve.

Izdelek vključuje sestavine na osnovi cedrinega olja, cedrinega oreščka z dodatkom aktivnih sestavin- tajginih rastlin. So naravne, ohranjajo najbolj dragocene sibirske lastnosti cedre in imajo naravne antiseptične lastnosti.

Bonboni hitro in nežno izboljšujejo vneto grlo, imajo pozitivne lastnosti in prijeten okus cedre. Upoštevajte, da bonboni ne vsebujejo dodanega sladkorja, so varne za otroke in dobrodejno vpliva na osebe z posebno občutljivostjo na zdravje in alergije. Lahko jih imate vedno na voljo kar v svoji torbi ali v kompletu za prvo pomoč.

Zaradi prisotnosti propolisa, bonboni izboljšajo regneracijo celic in imajo vlogo pri zaviranju virusov prav tako pa povečujejo učinkovitost drugih komponent. Bonboni so primerni za vsakodnevno uporabo od 3-6 na dan. Ne grizite. Pustite da se počasi raztapljajo z lizanjem. Za največjo učinkovitost ponovite na vsake 2-3 ure.

Dobrodejni učinki cedrinih bonbonov

  • prispeva k sproščanju vnetega grla
  • pomirja grlo
  • zmehča simptome kašlja
  • ustvari zaščitno folijo
  • nežno objame grlo
  • ima vlogo pri spodbujanju imunskega sistema
  • hranijo telesne celice z vitamini

Brez sladkorja, konzervasnov ali barvil.

Sestava: Olje sibirskega stožca, propolis, čebelji vosek, naravno barvilo.

Izdelek: 10 kosov v zavoju postavljenih v kartonsko embalažo. Rok uporabnosti 24 mesecev.

Vir: https://megrellc.com/product-category/cedar-healthcare/

Če potrebujete kakršnokoli pomoč, dodatne storitve ali dodatne informacije o tem izdelku ali če ste morebiti našli kakšne pomanjkljivosti v predstavitvi tega izdelka, ali če nam boste želeli sporočiti karkoli drugega, smo vam na voljo na našem spletnem naslovu: barbara@mariks.si

Path: > > > KEDRA BONBONI ZA ODKAŠLJEVANJE- PROPOLIS

15 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji