MEDENA TABLICA "YOUTH" - "Mladost", mandlji in sezamova semena 30g

44598

Nov izdelek

Medena tablica - YOUTH - "Mladost", 30g

Ker pogosto začutimo lakoto in ponavadi nimamo dovolj časa niti volje za pripravo pravilnega obroka ali pa smo preprosto utrujeni in želimo na hitro nekaj sladkega, da zapolnimo praznino v želodcu  vendar to na žalost ne pomaga našemu telesu niti nam ne daje enegije, ki jo želimo.  Za prav take primere so narejene naravne sibirske hranilne tablice. Niso samo sladkarije iz cedre ampak pravo skladišče vitaminov.

Primerno za otroke, odrasle ali preprosto za ljubitelje zdravih naravnih sladkarij.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

1,54 €

Na seznam želja

Več podatkov

Kedra cedrina medena tablica Mladost- mandlji in sezamova semena, bogata z vitaminom E, beta karotenom.

  • Sladke, vendar brez dodanega sladkorja
  • zadovoljijo vašo lakoto, 
  • telo dobi kakovostno hrano
  • ker so sestavine lahko prebavljive je skrb za kilograme odveč
  • brez konzervasnov in barvil, in drugih kemikalij

Cedrine medene tablice nas naponijo z energijo in močjo za vse dan. Njene sestavine imajo optimalno energijsko vrednost in ker je cedra model človeškega telesa, se odlično absorbira v telo, ne da bi povzročala nepotrebno breme, saj so sestavine lahko prebavljive. V kombinaciji z močjo medu in jedrc oreščkov so pravi ščit, katere glavne sestavine sta vitamin E in beta karoten ( vitamin A). Naravni med nam ne zaupa le čudovitega okusa ampak opravlja tudi celo vrsto spodbujevalnih lastnosti. Cedrina tablica vsebuje mandlje in sezam. So najbogatejši naravni viri vitamina E, tako imenovani "mladi" vitamini. Tablice so sploh primerne tudi za otroke saj je zaradi povsem naravnih sestavin skrb za sladkorje odveč.

Zakaj so tako dobre? Vsaj zaradi štirih razlogov!

Funkcionalnost uporabe

"Kedra" tablice niso samo namenjene potešitvi lakote, prinašajo namreč veliko blagodejnih učinkov: dajo moč, spodbujajo dobro razpoloženje. Prav vsaka tablica ima svoj namen.

Naravni zaklad

Naše tablice so sestavljene izključno iz naravnih sestavin,  ki so bogata s hranili in so varne za človeško telo.

Neverjeten okus

Vsaka tablica ima svoj edinstven okus in zato je nemogoče, da jih nebi vzljubili!

Poseben odnos

Vse tablice so izdelane iz sestavin, ki se nabirajo po "pravi" poti in jih izdelujejo v Cedrini hiši podjetja Megre LLC ("Cedar House of Megre LLC") proizvodnje 2 km iz sibirske tajge.

Sestavine: zračen riž, ovseni otrobi, pogače sibirske cedre, sezamova semena, mandelji, melasa, med, vitamin E, B-karoten.

Izdelek: 30 g ploščica. Rok uporabe 10 mesecev.

Vir: https://megrellc.com/product-category/cedar-sweets/

Če potrebujete kakršnokoli pomoč, dodatne storitve ali dodatne informacije o tem izdelku ali če ste morebiti našli kakšne pomanjkljivosti v predstavitvi tega izdelka, ali če nam boste želeli sporočiti karkoli drugega, smo vam na voljo na našem spletnem naslovu: barbara@mariks.si

Path: > > > MEDENA TABLICA "YOUTH" - "Mladost", mandlji in sezamova semena 30g

15 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji