KEDRA BONBONI ZA ODKAŠLJEVANJE-Brusnica

22102

Nov izdelek

Kedra cedrini bonboni za odkašljevanje-Brusnica

Več podatkov

1,73 €

Na seznam želja

Več podatkov

Cedrini sladkorčki, ki prinašajo razkošje okusov ter nostalgije. Uživajte v edinstveni kombinaciji cedrinega olja ter brusnice.

Prehlad in kašelj nas vedno napadejo ob neprimernem času in ko opazimo prve simptome, se jih želimo čimpreje izogniti. In seveda zato želimo uporabiti naravne, varne in učinkovite rešitve.

Izdelek vključuje sestavine na osnovi cedrinega olja, cedrinega oreščka z dodatkom aktivnih sestavin- tajginih rastlin. So naravne, ohranjajo najbolj dragocene sibirske lastnosti cedre.

Bonboni hitro in nežno izboljšujejo vneto grlo, imajo pozitivne lastnosti in prijeten okus cedre. Upoštevajte, da bonboni ne vsebujejo dodanega sladkorja. Lahko jih imate vedno na voljo kar v svoji torbi ali v kompletu za prvo pomoč.

POSEBNOSTI

Bonboni za lizanje, odlični za lajšanje suhega ali razdraženega grla in zagotavljanju svežega zadaha. Izdelani na osnovi cedrinega olja, po sibirskem staroselskem izročilu največji dar ¨Zdravnika Tajge¨. Bonboni so primerni za vsakodnevno uporabo od  3-6 na dan.  Ne grizite. Pustite da se počasi raztapljajo z lizanjem. Za večjo učinkovitost ponovite na vsake 2-3 ure.

Dobrodejni učinki cedrinih bonbonov

  • prispeva k sproščanju vnetega grla
  • pomirja grlo
  • zmehča simptome kašlja
  • nežno objame grlo

Sestava: Škrobni sirup, olje iz cedre, naravni izvleček brusnice.

Izdelek: 10 kosov v zavoju postavljenih v kartonsko embalažo. Rok uporabnosti 24 mesecev.

Brez sladkorja, konzervansov ali barvil.

Vir: https://megrellc.com/product-category/cedar-healthcare/

Če potrebujete kakršnokoli pomoč, dodatne storitve ali dodatne informacije o tem izdelku ali če ste morebiti našli kakšne pomanjkljivosti v predstavitvi tega izdelka, ali če nam boste želeli sporočiti karkoli drugega, smo vam na voljo na našem spletnem naslovu: barbara@mariks.si

Path: > > > KEDRA BONBONI ZA ODKAŠLJEVANJE-Brusnica

16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Mnenje administratorja

Če vam je izdelek všeč, pomagajte nam da bodo tudi drugi slišali o njem in pustite svoje mnenje

Vam je bil ta komentar uporaben? Da Ne