CEDRINI KOSMIČI 100g

860000

Nov izdelek

CEDROVI KOSMIČI - VIR RASTLINSKIH BELJAKOVIN! SUPER ŽIVILO.

Več podatkov

6,15 €

Na seznam želja

Več podatkov

Pravi obrok iz cedrovih oreščkov!

Zbirka CEDRINIH JEDR , predstavljena pod imenom "Zveneče cedre Rusije", odlikuje glavna stvar - to so živa jedrca, ki niso bila podvržena toplotni ali kemični obdelavi.

Sladek okus cedrinih  kosmičev  pridobljenih iz jedrc cedrinih oreščkov na nežen in poseben način; hladno stiskano z uporabo lesenih stiskalnic, kar pomeni, da izdelek ohrani vse koristne snovi in mikroelemente jedrca in ima veliko manj kalorij. Prehranski izdelek z visoko hranilno vrednostjo.  V starih časih je bil ta izdlelek resnično cenjen , kasneje pa izgubljen celo pozabljen.

Po mnenju nutricionista oz.strokovnjaka za prehrano pri podjetju Megre, dve žlički kosmičev po vsakem obroku bistveno izboljša vaše počutje. 


So nepogrešljiv vir beljakovin za nosečnice, doječe matere, vegetarijance, vegane in športnike. Zaradi nizke vsebnosti maščob se uporabljajo v prehrani.


Obrok je na voljo kot : MOKA ALI KOSMIČI

Kosmiče lahko uživamo kot samostojen prigrizek ali sestavina muslijev in solat. 


Izdelek: cedrovi kosmiči teža 100 g.
Če potrebujete kakršnokoli pomoč, dodatne storitve ali dodatne informacije o tem izdelku ali če ste morebiti našli kakšne pomanjkljivosti v predstavitvi tega izdelka, ali če nam boste želeli sporočiti karkoli drugega, smo vam na voljo na našem spletnem naslovu: barbara@mariks.si
Path: > > > CEDRINI KOSMIČI 100g

16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji