KEDRA BONBONI ZA ODKAŠLJEVANJE-META

22107

Nov izdelek

Kedra cedrini bonboni za odkašljevanje z okusom mete in olja sibirskega stožca.  Prispevajo k izboljšanju vnetega, suhega ali razdraženega grla in zagotavljanju svežega zadaha. Izdelani na osnovi cedrinega olja, mete.

Več podatkov

2,70 €

Na seznam želja

Več podatkov

Cedrini sladkorčki, ki prinašajo razkošje okusov ter nostalgije. Uživajte v edinstveni kombinaciji stožca cedrinega olja v kombinaciji z meto.

Prehlad in kašelj nas vedno napadejo ob neprimernem času in ko opazimo prve simptome, se jih želimo čimpreje izogniti. In seveda zato želimo uporabiti naravne, varne in učinkovite rešitve.

Izdelek vključuje sestavine na osnovi cedrinega olja, cedrinega oreščka z dodatkom aktivnih sestavin- tajginih rastlin. So naravne, ohranjajo najbolj dragocene sibirske lastnosti cedre.

Bonboni hitro in nežno izboljšujejo vneto grlo, imajo pozitivne lastnosti in prijeten okus cedre. Upoštevajte, da bonboni ne vsebujejo dodanega sladkorja, so varne za otroke. Lahko jih imate vedno na voljo kar v svoji torbi ali v kompletu za prvo pomoč.

 Bonboni so primerni za vsakodnevno uporabo od 3-6 na dan. Ne grizite. Pustite da se počasi raztapljajo z lizanjem. Za največjo učinkovitost ponovite na vsake 2-3 ure.

Dobrodejni učinki cedrinih bonbonov

  • prispeva k sproščanju vnetega grla
  • pomirja grlo
  • zmehča simptome kašlja
  • nežno objame grlo

Brez sladkorja, konzervasnov ali barvil.

Sestava: Olje sibirskega stožca, meta, naravno barvilo, naravna aroma za živila-poprova meta.

Izdelek: 10 kosov v zavoju postavljenih v kartonsko embalažo. Rok uporabnosti 24 mesecev.

Vir: https://megrellc.com/product-category/cedar-healthcare/


Če potrebujete kakršnokoli pomoč, dodatne storitve ali dodatne informacije o tem izdelku ali če ste morebiti našli kakšne pomanjkljivosti v predstavitvi tega izdelka, ali če nam boste želeli sporočiti karkoli drugega, smo vam na voljo na našem spletnem naslovu: barbara@mariks.si

Path: > > > KEDRA BONBONI ZA ODKAŠLJEVANJE-META

16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji