HLADNO STISKANO OLJE IZ OREŠČKOV SIBIRSKE CEDRE OBOGATENO Z MORSKO KRHLIKO

4033

Nov izdelek

Olje iz oreščkov sibirske cedre obogateno z morsko krhliko.

Več podatkov

Na zalogi

29,67 € z DDV

-15%

34,90 € z DDV

Na seznam želja

Podatki

Vsebina100 ml
SestavaOlje iz oreščkov Sibirske Cedre obogateno z Morsko Krhliko MEGRE
LastnostiOlje iztisnjeno iz oreščkov sibirske cedre s leseno stiskalnico - hladno stiskano
Kategorija izdelkaPrehrambeno dopolnilo

Več podatkov

Ko gredo ljudje v lekarno in kupijo medicino,  ponavadi upajo, da jim bo pomagalo. V bistvu ima vsaka vrsta zdravila kemične sestavine in neželene učinke. Predlagamo vam naravni izdelek, ki je bil oblikovan iz narave. Cedrino olje krepi moč, zmanjšuje čas zdravljenja številnih bolezni in nima stranskih učinkov. Poleg tega cedra  vsebuje celoten kompleks vitaminov, sproži imunski sistem, krepi človekovo moč in zmanjša raven holesterola v krvi. To je edinstven izdelek!

http://info.megre.ru/en/products/oil_siberian_cedar/

100% naravno hladno stiskano olje iz oreščkov sibirske cedre obogateno z dodatkom morske krhlike

Olje pridobivajo  z metodo hladnega stiskanja iz oluščenih semen oreščkov sibirske cedre ročno v lesenih stiskalnicah brez segrevanja in kemičnih postopkov, pri katerem ohranijo maksimalno količino koristnih učinkovin v olju, zato je proizvodnja olja pri Megre LLC popolna. V tej fazi proizvodnje se namreč doda morska krhlika v čisto olje sibirske cedre. Izdelki se prodajajo v posebnem pakiranju pod blagovno znamko Zveneče Cedre Rusije. Samo njihovo podjetje ima ekskluzivne pravice, za uporabo imena pod to blagovno znamko, ki je v lasti Megre Vladimirja.

Pomembno : 

Zaradi zagotavljanja kakovosti izstisnjenega olja se oreščki stiskajo v tako imenovani "Cedrini hiši" ki je narejena v celoti iz lesa Sibirske Cedre. Ker je Cedra izjemna proizvajalka fitoncida (čisti zrak) je tudi takšno okolje idealno za ohranitev vseh lastnosti olja. Zbiranje in lupljenje oreščkov sibirske cedre je ciljni prodkut obdelave. Ta stopnja obdelave je ena od glavnih faz proizvodnje, od katere je odvisna kakovost končnega izdelka. Strogost postopkov narekuje, da je prisotno samo žensko osebje, ki je posebej učeno in ima veliko delovnih izkušenj sodelujejo v tej fazi predelave. Ročno delo, ki ga izvajajo se ne more primerjati z kakršnimikoli drugimi mahanskimi stroji.

Zakaj je njihova metoda hladnega stiskanja v lesenih stiskalnicah tako pomembna?

Ker jedrce oreščka in olja vsebujeta ves periodni sistem, ob stiku s kovino pa lahko posamezni elementi oksidirajo.

 

Olje je sestavek semenskega olja, sibirske cedre in naravnega izvlečka iz morske krhlike. Med vsemi olji iz sibirske cedre je olje morske krhlike najbolj lahkega in sladkega okusa zaradi česa je zelo priljubljen pri otrocih in občutljivih ljudeh.

Olje cedre je obogaten z naravnim ekstraktom morske krhlike, s čimer širi nabor prehrane in ga oplemeniti z večkrat nenasičenimi maščobnimi kislinami karotena, vitaminov, elementov in drugih biološko aktivnih snovi v sledovih, kot tudi za krepitev že znane koristne lastnosti olja cedre.

Multivitaminska rastlina poznana tudi pod imenom rakitovec spada v družino grmov, ki zraste od 3 do 6 metrov visoko. Ker je izredno vzdržljiva rastlina je odporna na mraz in veter. Njeni plodovi zažarijo v sončni oranžni barvi v septembru in oktobru.

Ste vedeli, da je olje iz plodov morske krhlike eno najbolj dragocenih olj na svetu? Vsebuje sladkorje in organske kisline ( jabolčna kislina, vinska kislina),..Vsebuje nasičene kot tudi nenasičene maščobne kisline ter vitamine, dragocen vitamin betakaroten, ki ga najdemo tudi v korenju, in vitamina C in E, ki sta znana kot ključni antioksidant. Plodovi morske krhlike torej vsebujejo izjemne količine vitamina C. Ste vedeli, da je to kar 30-krat več kot pri pomarančah ali vsaj 10-krat več kot pri limonah? Jagode rakitovca poleg izjemnih količin vitamina C, vsebujejo tudi vitamine A, E, F in K, vitamine skupine B ( B1, B2) minerale( kalcij, mangan, magnezij, kalij, fosfor, železo,..). Olje obogateno z morsko krhliko ima izrazitejšo antioksidantivne in baktericidne lastnosti. V ljudskem zdravilstvu različnih držav se krhlika že dolgo uporablja kot zdravilna rastlina. Plod morske krhlike in lubja vsebujejo serotonin, ki ima pomembno vlogo pri normalni aktivnosti živčnega sistema.

Raziskave inštituta Rosgoskarantin iz Tomska navajajo vrsto znanstvenih študij, ki potrjujejo zdravilnost tega olja. Priznavajo ga vse veje uradne medicine in z njim uspešno zdravijo vrsto bolezni, priporočajo pa ga tudi kot dodatek k vsakodnevni prehrani. Rezultati testov in visoka učinkovitost olja cedre so pokazale izvrstne rezultate pri zdravljenju naslednjih bolezni:

  • Krepi imunski sistem,
  • Ima visoko biološko aktivnost,
  • Sposobnost celjenje ran, tudi za notranje zdravljenje razjed na želodcu in dvanajsterniku
  • Ima baktericidne in protimikrobne lastnosti,
  • Analgetične lastnosti-predvsem težave s kožo,
  • spodbuja obnovitvene procese v poškodovanih tkivih, vključno z jetrnimi celicami po alkoholni zastrupitvi.

Navodila za uporabo:

Olje se uporablja kot preventivno sredstvo. Lahko se ga uporablja tudi za masažne terapije ali nego kože, saj koži povrne elastičnost. Uživajte ga na prazen želodec, od 30 do 60 minut pred obrokom, 2 do 3 čajne žličke vendar nikakor ne kovinske, ali pa si odmerek olja natočite v vašo dlan ( naredite šalčko z dlanjo). Pred uporabo pretresite. Ko zaužijete olje ga zadržite v ustih in ga premešajte s slino ter počasi požirajte. Po ustih boste imeli prijeten okus krhlike. Za boljši občutek po zaužitju stopite na svež zrak.

Izdelek- 100 ml steklenička z dodatkom morske krhlike, postavljena v kartonsko embalažo. Rok 12 mesecev.

V skladu z določili Uredbe komisije (ES) št. 1881/2006 z dne 19.12.2006 o določitvi mejnih vrednosti nekaterih onesnaževal v živilih ( Ur. list ES št. L 364/2006 s spremembami) ter da je izdelek varen po določilih 14. čl. (sedmi odstavek) Uredbe (ES) št- 178/2002 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 28 januar 2002 o določitvi spošnih načel in zahtevah živilske zakonodaje, ustanovitvi Evropske agencije za varnost hrane in postopkih, ki zadevajo varnost hrane (Ur. list ES št L 31/2002)

 

Če potrebujete kakršnokoli pomoč, dodatne storitve ali dodatne informacije o tem izdelku ali če ste morebiti našli kakšne pomanjkljivosti v predstavitvi tega izdelka, ali če nam boste želeli sporočiti karkoli drugega, smo vam na voljo na našem spletnem naslovu: barbara@mariks.si

Vir: http://www.megre.ru/product/kedrovoe-maslo/

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

HLADNO STISKANO OLJE IZ OREŠČKOV SIBIRSKE CEDRE OBOGATENO Z MORSKO KRHLIKO

HLADNO STISKANO OLJE IZ OREŠČKOV SIBIRSKE CEDRE OBOGATENO Z MORSKO KRHLIKO

Olje iz oreščkov sibirske cedre obogateno z morsko krhliko.

Related articles on blog