KREMA ZA NEGO STOPAL - "SVEŽE NOGE"

6623

Nov izdelek

Rok uporabnosti do konca Novembra 2021!!
Cedrina krema -Fresh feet deodorizing za nego stopal
. Sestavljena izključno iz naravnih sestavin iz neokrnjene narave Sibirske tajge. Hranilna krema za nego nog in stopal s skrbno izbranimi sestavinami zagotavlja prehrano celicam povrhnjice biološko aktivnih snovi, ki izboljšujejo delovanje: 

 • kožne pregrade,
 • mehča in gladi  trdo in hrapavo kožo stopal
 • odstranjuje odmrle celic
 • obnavlja kožo na nogah
 • vlaži suho kožo

Učinkovita pri občutku težnosti v nogah zlasti med hojo ali prekomernega potenja nog.

Ročno izdelani naravni izdelki imajo posebno toplo energijo, obnovijo povezavo z naravo in čistost odnosa z njo. Ne vsebujejo barvil, zgoščevalnikov, parfumov, konzervansov- brez kemije.

Več podatkov

Na zalogi

10,39 €

-25%

13,85 €

Na seznam želja

Več podatkov

Cedrina krema -ZA NOGE IN STOPALA

Okolje in hiter tempo našega življenja izčrpa naša telesa, ki posledično vplivajo na stanje naše kože (dehidracija kože, prebavne procese) ter druge neželene reakcije. To še posebej velja za tiste, ki živijo v urbanem okolju. Zato je potrebno obnoviti naravno vitalnost in strukturo naših kožnih celic. Namesto, da prikrivamo težavo poskrbimo raje za kožo z naravno kozmetiko.

Naravna kozmetika iz cedre je edinstvena, saj mobilizira vire telesa, očisti in prispeva k obnovi kožnih celic. Ker so naravne sestavine bogate z vitamini, minerali, hranili in maščobnimi kislinami, kožo nasičijo z vsemi potrebnimi elementi.

Ekološka kozmetika nežno poskrbi za kožo, hrani in obnavlja svojo prvotno lepoto in elastičnost in zaradi cedrine energije, ki je prisotna koža razvija sposobnost, da se zaščiti in prilagodi. Primerna za vsakodnevno uporabo!

Cedrine kreme so edinstvene ker:

 • ne vsebujejo nobenih kemičnih konzervansov, stabilizatorjev
 • sestavine so izbrane v 100 % naravnem okolju sibirske tajge, travnikov, polj,
 • sestavki hladno stisnjenih olj iz cedre, semen grozdja, oljk, mandljev, pšeničnih kalčkov, čebeljega voska so osnova balzamov za kremo.

Sibirska cedra je svetovno znana po svojih pozitivnih lastnostih, ki zagotavlja naslednje učinke balzamov:

 • ustvarijo zaščitno folijo , ki ima vlogo pri preprečevanju dehidracije in vremenske vplive kože
 • Sprošča mišice in celoten živčni sistem
 • podpira sposobnost obnavljanja kože
 • izboljšuje obrambni mehanizem kože in spodbuja njeno delovanje

Priporočila za uporabo: Nanesite tanek sloj na obolelo mesto nog ali stopal in z nežnimi gibi počasi masirajte. Po potrebi povijte z zavojem 2-3 na dan.

Sestava: cedra, čebelji vosek, propolis, mumija in sestava olj: pšenični kalčki, morska krhlika, čajevec grozdje, bazilika.

Izdelek: 30 ml steklenička postavljena v kartonsko embalažo.

Vir: https://megrellc.com/product-category/cedar-creams/

Če potrebujete kakršnokoli pomoč, dodatne storitve ali dodatne informacije o tem izdelku ali če ste morebiti našli kakšne pomanjkljivosti v predstavitvi tega izdelka, ali če nam boste želeli sporočiti karkoli drugega, smo vam na voljo na našem spletnem naslovu: barbara@mariks.si

Path: > > > KREMA ZA NEGO STOPAL - "SVEŽE NOGE"

12 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji