PAKET LESENIH CEDRINIH ROKODELSKIH IZDELKOV

1500

Nov izdelek

Skrbno oblikovani in unikatni izdelki iz lesa Sibirske cedre.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

26,25 €

namesto 27,15 €

Na seznam želja

Več podatkov

Pridobivanje energije iz Cedrinega drevesa pomeni, da dobite energijo iz same narave.

Skrbno oblikovani in unikatni izdelki iz lesa Sibirske cedre.

Amulet    Medtem, ko ga nosite, lahko opazite, da se barve spreminjajo od zelene do temno sive . Kar pomeni, da vibrirajo in ustvarjajo blagodejne vibracije predvsem na energetskem toku in kažejo neposredni začetni trenutek, ko se povežemo z amuletom.

Krožnik   iz cedrovine je izredno kvaliteten rokodelski izdelek. Narejen iz ekološko prijaznega materiala, varen in zdravju koristen. Oddaja vonj eteričnih olj in fitoncidov, ki ubijajo nevarne bakterije, zato je zrak v gozdu Sibirske tajge praktično sterilen. Uživanje hrane z uporabo lesenih krožnikov organizem absorbira tudi fitoncid in smole, ki so prisotne v cedrinem lesu. Priročno za uporabo v kuhinji ali za pripravo jedi. Idealen tudi za otroke.

Žlica  Že v stari Rusiji, je lesena žlica veljala za prav posebno orodje. Narejene so bile iz trepetlike, breze, javorja in cedre. Tradicija uporab cedrinih žlič je bila izvedena tudi v našem modernem času. Cedrine žlice niso samo lepe, ampak narejene iz ekološko prijaznega materiala, varne in koristne za zdravje. Oddajajo vonj eteričnih olj in fitoncidov, ki ubijajo nevarne bakterije, zato je zrak v gozdu Sibirske tajge praktično sterilen in zdravju koristen. Uživanje hrane z uporabo lesenih žličk organizem absorbira tudi fitoncid in smole, ki so prisotne v cedrinem lesu. Za razliko od kovinskih žlic lesena ne oksidira, zato spodbuja maksimalno prebavo in usedanje hrane v želodcu. Ne pozabimo tudi na to, da z uporabo lesenih žlic hrana postane okusnejša in polnejša arome. Poleg tega, ko jemo vročo hrano z leseno žlico zaščitimo nežna področja ust in ustne votline saj se les ne segreje tako kot se kovina. Cedrine žlice veljajo za izredno kvaliteten rokodelski izdelek narejene iz ekološko prijaznega materiala, varne in koristne za zdravje. Priporočljivo za malčke, katerih zobje so pravkar prišli ven, da pridobijo svoje prve prehranjevalne veščine. Ugotovljeno je tudi to, da otroci radi grizejo in praskajo aromatične cedrine žličke s svojimi malimi otroškimi zobeki in s tem absorbirajo zdrave elemente, ki so prisotne v njih.

Paket lesenih Cedrinih izdelkov vsebuje:

-krožnik iz lesa sibirske cedre- z večjim robom

-žlico iz lesa sibirske cedre (16 cm) ter,

-amulet sibirske cedre na verižici iz oreščkov

Vsebina paketa

Path: > > > PAKET LESENIH CEDRINIH ROKODELSKIH IZDELKOV

8 drugi izdelki v isti kategoriji:

Komentarji